Valaki aki tud jósolni megondja mi várható a szerelmi életemet illetően?
Mit lehetne "megondani" neked?
Azt látom, hogy nincs vessződ.
Azt is, hogy sanyarú sorsod lesz egyébként is, minden területen - ha már erre a helyre vetett téged az élet, és itt próbálsz bármit is keresni.
A szerelmi élet karmikus
Ha valakié nem jó vagy nincs azzal nem nagyon lehet mit kezdeni
5 és 6
Téves lesz a jóslatotok mert férfi vagyok és heteró. Annyit nem említettem hogy nem volt még eddig párom.
Van aki tényleg látja mi fog történni velem? Kérem válaszoljon!
9 - Én látom a jövődet.
Erős bizonytalanság van benned a párkeresést illetően. Gyakran fogsz még keserűséget érezni azért, amiért másoknak van párkapcsolata, neked viszont nincs. A dolog egyre jobban frusztrálni fog, egészen addig, míg meg nem ismered a nagy Ő-t...
Kapcsolatotok nem lesz mentes a nézeteltérésektől, de összességében jól érzitek magatokat agymással. Figyelned kell arra, hogy elegendő életteret adj neki, ne legyél túl ragaszkodó és ne rontsd el féltékenykedéseddel a dolgot. Amennyiben ez sikerül, boldog párkapcsolatod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!