Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Benkő Judit pécsi josnovel...

Benkő Judit pécsi josnovel kapcsolatban tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 17:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ugye kérdező, te 2 reggel vagy itt, v van vmi ismid aki írogat válaszokat. Ennyire sötétet nem lehettek, ilyen, nincs , ezen konkrétan felnevettem : “Erre most jelentette be H nem érdeklem és csak szex legyen.. Hívtam Juditot és mondta, hogy oké , menjek bele, ott a szerelem, égi aldassal. Kéééész” Hüle - e vagy, ….mondd h csak szórakozol!!?
2022. júl. 16. 22:59
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem jó nő.
2022. júl. 17. 03:11
 23/26 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon hülye vagyok! Befejeztem minden joslast
2022. júl. 17. 20:26
 24/26 Avair2010 ***** válasza:
Nincs tapasztalatom, de érdekes "véletlen", hogy a jósnők nem nyertek még lottón.
2022. júl. 23. 17:51
 25/26 anonim ***** válasza:

Nincsenek jövőlátnokok. A horoszkóp készítőkkel sem az a baj, hogy az egész csillagjóslási szemfényvesztés "tudománya" az emberi hiszékenységen alapszik, hanem hogy igény van még ma is a szolgálatukra. Ugyanis a horoszkóp felállítását tanulni kell, és nagy a valószínűsége, hogy egy ember megrendelésére több, párhuzamosan, de másokkal készíttetett horoszkóp következtetései azonosak, vagy közel azonosak lesznek, mert a törvényszerűségeket, amelyeknek hatalmas, sok vaskos kötetre kitehető a (többé-kevésbé titkos) szakirodalma, egyformán (v. hasonlóképpen) alkalmazzák a horoszkóp készítők. Magyarán, ez a több évezred alatt felhalmozott tudástár az egész világon egységesítve van. A középkor uralkodói nemcsak a saját horoszkópjukat készítették el, hanem az ellenségeikét is, mert abból kiviláglott, hogy hogyan gondolkodhat a másik fél. Ha például az jött ki, hogy az ellenség "csillagzata" megfelelő állást mutat arra, hogy megtámadhasson bennünket, akkor jó volt felkészülni erre még időben. Ugyanúgy, ha a mi csillagzatunk jelzett valami előnyt a számunkra, azt nehéz diplomáciai tárgyalások követhették, mert az ellenfelünk is ismerte a mi horoszkópunkat. Ez nem is olyan bonyolult dolog, hogy megértsük.

Az üveggömbös és kártyavetéses jóslás inkább a csalás kategóriába tartozik.

2022. júl. 23. 18:52
 26/26 anonim ***** válasza:

Meg tudod adni az elérhetőségét annak, akihez most jársz?

2022. okt. 29. 20:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!