Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Volt már erre példa?

Volt már erre példa?

Figyelt kérdés

Arra, hogy mondjuk 3 jós egymás egyszerre jósolt ugyanannak a személynek, ugyanarra a kérdésére. Ilyenkor nyilván mindháromnak ugyanazt kell mondania/jósolnia, mivel egy adott személynek jósolnak.

Mi van ha 3 különböző dolgot állítanak? Akkor azt jelenti, hogy az egész csak csalás.

De ha mindháromnak ugyanaz jön ki, akkor az hitelesnek tűnik:D

Ki mit gondol?

Volt már ilyen teszt a jósokra?

2010. szept. 17. 14:15
 1/6 A kérdező kommentje:

Első mondat javítása:

...egymás mellett, egy időben egyszerre jósolt...

2010. szept. 17. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Bevallom, hogy nem ismerem a josokat kozelebbrol, de biztosan vannak kozottuk olyanok, Akik tehetsegesek, tehat tudnak is valamit,

mivel sokat tanulnak es fejlesztik a belso erzekeiket is, igy ez a jos a Lelket ismeri jobban, a lehetosegeit es a hianyait, s innen fog kiindulni, es igy fog tudni adni 1 lehetseges jovo kepet, de csak 1 utmutatot, s ez akkor fog bejonni, amikor az ugyfel tesz is azert, hogy jobbra forduljon a jovoje!

2010. szept. 17. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Én szoktam jósolni (főként ismeretségi körben és magamnak nem üzletszerűen). A jóslataim kb. 80 %-a bejön. Fontos kérdésekben az ember nem bízik magában hiszen könnyen összekeverhető a megérzés a vággyal vagy a félelemmel. Ilyenkor szintén jós barátnőmet (ő sem üzletszerű jós) kérem meg. Apró eltérésekkel ugyanaz jön ki neki mint nekem. Apróbb eltérésén értem hogy legutóbb pl. időben későbbre tett valamit mint én. Van úgy hogy akinek jósolok nem elégedett a válasszal, és próbája máshogyan feltenni ugyanazt a kérdést. Azt hiszem az észheztéríti őket amikor a 78 lapos pakliból ugyanazt a lapot húzzák :). De volt úgy hogy 3 lapos jóslásnál 3-ból 2 ugyanaz volt mint az előző húzásnál :)))). Szóval ha konkrét volt a kérdés akkor nem igazán vannak a topon, de ha általánosan jósoltak az is lehet hogy mindhármuknál más-más esemény jött elő és akkor teljesülhet akár mindhárom. (Konkrét kérdés alatt értem az olyat hogy pl. sikeres lesz-e az új vállalkozásom, általános alatt meg pl. hogy mi fog Velem történni a következő évben)
2010. szept. 17. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy csak az egyik igazi, a másikok meg csalók, és amiatt nem egyezik mindegyik.
2010. szept. 17. 15:07
 5/6 anonim válasza:
Én jártam 3jósnál,igaz nem egyszerre.Pár hét különbséggel,még 2évvel ezelőtt.A 3ból 2 teljesen ugyanazt mondta,a harmadik csak következtetett és faggatni próbált.Ő nem jött be,de nagyon bejött,amit a 2mondott.
2010. szept. 21. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Én szoktam kártyát vetni ,de nem pénzért és eddig mindig működött.
2010. szept. 27. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!