Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Honnan ered a gyűrűs jóslás,...

Honnan ered a gyűrűs jóslás, amivel a baba nemét szokták megnézni? Ki találta ezt ki ? Valami népi szokás ?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 15. 16:22
 1/6 anonim válasza:
100%
Te is a Facebook csoportban láttad? 😄 Bocsi, amúgy fogalmam sincs.
2021. ápr. 15. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni, nagyon régen szokás, ahogy egy csomó más, hasonlóan értelmetlen "jóslás" is.
2021. ápr. 15. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
A jóslás is olyan mint minden más, vannak emberek akik értenek hozzá és sok a kontár is. Emellett mivel a jövő változhat, elég nehéz is. Nem várom el senkitől hogy higgyen benne persze, de amúgy én hallottam olyat (nem tudom mennyire igaz), hogy régen voltak akik ezt úgy használták ki, hogy elment hozzá a terhes nő, megmondta a baba nemét, és a mondottnak az ellenkezőjét írta le, ha vissza ment az ember mert szart mondott akkor megmutatta hogy de az van leírva, ha meg eltalálta akkor úgyse ment vissza. Bár tényleg nem tudom volt-e ilyen is, bár én kinézem az emberekből és jó pénzt szedett érte.
2021. ápr. 15. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Lesz baba ?
2021. máj. 8. 01:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Ez most honnan jött utolsó ? :D
2021. máj. 8. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be. Viszont a kínai naptár szerinti 90%-ban igen 😁 amúgy ikreknél, akik nem azonos neműek, abban az esetben nem tudom mi a helyzet egyik jóslásnál sem
2021. máj. 11. 12:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!