Megbízhetó jós,médium látó?
megbízni bárki megbízhatsz.
pl én megbízom #1-et hogy jósoljon neked.
médium látó:
Nézz középre és láss. s máris te is azzá váltál (A médium szó a latin medius-ból ered, ami mindazt jelenti, ami középen van.)
Komolyra fordítva olyan nincs. A jövő millió lehetőség halmaza, s a leg valószínűbb "jövő" is rengeteg módon változhat, mondjuk mint a sakk vagy a Go.
A múltat előbb láthatja a látó, mint a jövőt. De sablon dumát én is letudok nyomni neked. Csak mond meg a korod és az alapján, tudom, hogy átlagosan miken kattog az olyan korúak agya....
(siker, szerelem, rosszakaró, veszély, egészség, betegség....az hogy milyen a köntös az a kortól függ...az is inkább diák v dolgozó)
De akkor ő sem a jövőt látta.
Mert az egészen más.
Van látó ki az árát, S a rakódott szennyeződést látja (gondot).
Van aki "szellemeket" amit már meglehet játszani.
És van a sarlatán aki még a jövőért is megmondja.
Szóval a látó és a jós közt van különbség.
Ha az akire gondolok az elsősorban látó "táltos" volt. Amiket róla hallottam az alapján egész megbízható is. De ha jól veszem ki a szavaidból már elhunyt.
Jós, médium, látó sok van... Megbízható? Eggyel sem találkoztam még.
A véleményem, az eddig tapasztaltak alapján:
Csak testbeszédből, beszélgetésekből, vagy előzetesen újságokban olvasott hírekből szűrik ki a lényeget. A legtöbb ügyes trükkös. Viszont éleselméjűek, fejlett logikai készségük van, jó nyomozók lennének, ha nem a másik becsapására specializálódtak volna.
Ha valóban léteznének a fent említett "érzékelő emberek", akkor nem a tv-ben bohóckodnának ilyen olyan energiákkal meg kristályokkal, stb..... (nem is sorolom azt a sok ostobaságot, amivel etetik a népet), hanem már évszázadok óta ők irányítanának minket (mert megbízható tudás állna a hátuk mögött és erről meg is bizonyosodtunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!