Van bármilyen tapasztalatotok jövőbe látásról? Volt már olyan, hogy láttál/megéreztél valamit a jövőből, ami meg is történt? (nem deja vu)
Figyelt kérdés
Nem jósokról beszélek, hanem saját magatokról. Nekem volt olyan, hogy egy közeli családtag halálát éreztem meg, már 2 nappal korábban. Vagy még régebb, egyik vizsgán 100+ tétel közül csak egyetlen egyet tanultam meg, és bevonzottam, hogy azt húzzam ki. És azt húztam. Nem kamu, tényleg. Bár az lehet, hogy erőteljes agykontroll volt, de végig nyugodt voltam, mert valahogy tudtam, hogy azt fogom kapni. Meg olyan is volt, hogy álmodtam egy személyről, akivel sok-sok hónapja, talán éve nem beszéltünk, és aznap este felhívott. Bár így képtelen lennék jósolni, megmondani, hogy mi fog történni holnap, meg azután, meg ennyi idő múlva, de tényleg érzem, hogy néha képes vagyok ilyen dolgokra valahogyan. Szerintem egy nagy rejtély az egész világegyetem, és ha fejlesztenénk az ezoterikus képességeinket, akkor képesek lennénk uralni mindent. Nem erdőírtással, vagy mesterséges intelligenciával, amelyek előbb utóbb elpusztítják a Földet, hanem agykontrollal, ezotériával dominálhatnánk. Amig ki nem hal az emberiség. Persze erre soha nem leszünk képesek.2020. okt. 19. 09:16
1/4 anonim válasza:
Mindenkinek van az életében 2-3 ilyen példa, ami megdöbbentő, ha csak ezeket nézzük. De ez kettő három a végtelen millióból, ami eszedbe jut ugyan, vagy úgy érzed, aztán mégsem úgy történik. Csak azokat nem tudatosítod magadban.
Ugyanezeket, amit mondtál (közeli családtag halála, szerencsés tételhúzás úgy, hogy szinte biztos voltam benne, hogy azt húzom, eszembe jut valaki, akit minimum egy éve nem láttam, és rá egy órára szembe jön az utcán - ilyen többször is) - ezeket én is el tudom mondani, velem is megtörténtek. Én leginkább a véletlennek tulajdonítom ezeket, de közrejátszhat némelyiknél a logikus gondolkodás is.
2/4 anonim válasza:
Van. Igen.
A kérdésed alatti kijelentéseid alultájékozottságot sejtetnek.
3/4 Grimfox válasza:
A megérzésekre nem fordítok különösebb figyelmet, elég mindennaposak. Érdekes, és hasznos dologként elkönyvelem őket. Ami tényleg érdekes volt, az három álom, ami 100%-os pontossággal következett be később(kettő a háromból). Az első ilyen kb 10 évesen volt, a következő reggel egy kb 10 másodperces részletét álmodtam meg. Tökéletes egyezés volt. A második szintén egy álom volt, de az később következett be, az is csak pár másodperces részlet volt, de ugyanúgy teljes azonossággal. A harmadik kicsit kivétel, ott maga az álomkörnyezet homályos, alig emlékszem rá, csak egy arc maradt meg az egészből profilból, amit reggel láttam a metrón. Mivel mindegyik jelentéktelen esemény volt, nem tudtam, hogy be fognak következni, amíg be nem következtek, viszont magukra az álmokra emlékeztem. A kettőt azonnal össze tudtam hasonlítani. A fura az volt ebben, hogy ezekre az álmokra, kivéve az utolsót, ahol csak az arcra, tisztán emlékeztem, lényegtelen, mennyi idő telt el. Azután is megmaradtak, miután megtörténtek a valóságban.
4/4 anonim válasza:
Én egyszer felszálltam a buszra, és azonnal rám tört valami nagyon furcsa érzés, éreztem, hogy ellenőr lesz a buszon, ami egyébként, ha nem is volt kizárható, de igen ritkán fordult elő. Először nem is láttam semmit, de aztán 1 mwgállóval később tényleg megjelentek. Soha nem volt még ilyen megérzésem, 100%-osan biztos voltam benne, hogy meg fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!