Volt valaki Freya jósnőnél? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Aki járt nála,vagy tud valakit ajánlani érdekelne a véleménye.2017. okt. 11. 21:04
1/12 anonim válasza:
2/12 A kérdező kommentje:
2.mi volt a baj vele?
2017. okt. 12. 06:52
3/12 anonim válasza:
Nekem pénzenergiát küldött, aztán mikor megkérdeztem tőle, hogy ha már tud küldeni, akkor miért nem magának küldözgeti, akkor megidézett egy sárkányt, aki kísértetiesen hasonlított a szomszéd Mariska nénire.
5/12 dávid19216 válasza:
nekem kicsit gyanús hogy álnevet használ Freya XDD ekkora f@ságot..az ilyenek érdekes módon nem vállalják fel a nevüket
6/12 anonim válasza:
Szia én ismerek egy nagyon jó Jóst aki nekem jósolt és 5/5 találati aránnyal büszkélkedhet. Kötéseket is csinál.
A barátomnak ő csinálta a szerelmi kötését és az exe 3 hét múlva vissza tért hozzá.
Ha érdekel az elérhetősége írj rám :)
7/12 anonim válasza:
Az már rég rossz ha valakit meg kell kötni. A jóslás egy hazugság. Már könyves Kálmán is megmondta. Boszorkányok pedig nincsennek. Tanuljatok hogy ne bután haljatok meg. Okos ember más kárán tanul!
8/12 anonim válasza:
Tudom, régebbi a kérdés, de nekem minden amit jósolt, az meg is történt, szerintem nagyon kedves és megbízható. Én nem csalódtam benne, pedig már többször kérdeztem a véleményét. A szerelmi kötése is nagyon jól működött :)
9/12 anonim válasza:
Én is csak jókat mondhatok róla, legutóbb nekem is szerelmi kötést csinált és működött. Szerintem érdemes elmenni hozzá, ajánlani tudom mindenkinek. Amellett, hogy kedves, még megértő is és nagyon diszkrét.
10/12 Souvenir válasza:
Kedves mindenki!
Nem használ álnevet.
Olvassatok utána... Kedves nagyon, számlát is kapsz tőle, ami szinte senkinel nem jellemző... A szerelmi kötést nem rég kezdtük, úgyhogy véleményem ezugyben még nincs, de egyelőre nincs vele kapcsolatban negatív tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!