Van esély arra hogy egy “látó” megmondja hogy ki lopta el otthonról az aranyaim?
Egy nagy szerelemnek azért lett vége,mert eltűntek otthonról az aranyaim,és nem hittem el a barátnőmnek hogy nem ő volt az,ezért szakítottam vele,pedig amúgy nagyon szerettem,de nem tudtam volna megbízni benne ezek után.A kérdés viszont azóta is ott motoszkál a fejemben,hogy vajon jól döntöttem-e,mert ugyan nem sokan,de voltak rajtunk kívül abban az időszakban mások is azért a hàzban.
Egy barátom mondta egyszer,hogy hallott egy hírt,miszerint egy látó elmondta egy gyilkosság kapcsán,hogy hányan voltak az áldozat körül mikor meghalt,és ez késöbb bebizonyosodott.
Mit gondoltok,van erre esélyem hogy választ kapjak arra,ami azóta is nyomja a lelkem,hogy ki volt a tolvaj?illetve ha igen,ismertek olyan látót akivel volt személyes tapasztalatotok?
A segítséget,és jószándéku kommenteket előre is hálásan köszönöm!
Ha ezt az arany dolot akkor írod ki, amikor történt, akkor azt mondtam volna, hogy menj a zaciba.
A zálogos biztos látta ki vitte be az aranyat.
"Egy barátom mondta egyszer,hogy hallott egy hírt,miszerint egy látó elmondta egy gyilkosság kapcsán,hogy hányan voltak az áldozat körül mikor meghalt,és ez késöbb bebizonyosodott."
ilyen sose történt
"Mit gondoltok,van erre esélyem hogy választ kapjak arra,ami azóta is nyomja a lelkem"
látótól nem fogsz értékelhető és valós választ kapni. kóklerek mind
Miért, ha kiderül hogy más a tolvaj, akkor újra bepróbálkozol a nőnél? Szerinted visszafogadna azok után hogy lopással vádoltad és kidobtad?
Én látni sem akarnálak ezek után, és szerintem ezzel minden épeszű nő így lenne.
#9 Ha csak nem töltötte újra az aranykészletet.
Akkor a nő visszatér a tett színhelyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!