25 hetes vagyok, 2 nap mulva megyünk 4D-re, mennyi az esély h megmondják milyen nemű lesz a babó?
Szerintem sok esélyed van.
Mi 29-hetesen voltunk, addig mindenki azt mondta fiú lesz aztán jött a meglepetés a 4D-n, nem is kérdeztük az orvostol véletlenül modta hogy milyen szép kislányunk lesz na akkor ott leeset az álunk...:) Na nem azért mert nem örültünk neki hanem mert nagyon meglepödtünk.
További jó babavárást! :)
Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája
Szia!14 hetesen még fiút mondtak,31 hetesen lányt,34 hetesen újra fiút 100%-ra 4D-n!Most már én sem tudom!
34 hetes kismami
Mi 26 hetesen voltunk 4D-n. Es nekunk sem akarta nagyon megmutatni magat. De azert ha fiu az mar siman latszani fog :D Olyankor a kukacot mar nem tudja eldugni, maximum a csomagjat :D
37 hetes kismami
Én 33 hetes vagyok, és eddig 5 alkalommal derült volna ki, hogy fiam vagy lányom van (2-szer 2D uh, 3-szor 4D uh), de nem nagyon akarja megmutatni magát. Tippelik, hogy kislány, de nem biztosra!
Drukkolok neked, hogy kiderüljön!
Nekünk már 15 hetesen megmondták, hogy fiú.
Fiút lánynak nézni sokkal nehezebb, mint kislányt fiúnak, hisz a fütyi sokkal jobban látható, mint a kislány.Nálunk már a 19. heti UH-n is nagyon jól elénktárta a férfiasságát, és a 24. heti Uh-n is megmutatta. Szóval biztos nagyon jól fogják majd látni a nemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!