Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szeretném megkèrdezni, hogy...

Szeretném megkèrdezni, hogy tudnàtok-e nekem ajánlani olyan jósnőt/látót, aki nektek bejött? Csak azok vàlaszoljanak, akiket érdekel a téma.

Figyelt kérdés

2020. máj. 24. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit kérdeznél?
2020. máj. 24. 21:04
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos nincs ilyen jós. Csak olyanokat fognak neked mondani ami mindenkire igaz. Akik meg tapasztaltabb csalók azok kérdezgetnek tőled minden félét és a kapott információból egy olyan kimenetelt mondanak neked ami elég valószínű. Tehát nem jósolnak csak jól tudnak tippelni meg azt mondják amit hallani szeretnél
2020. máj. 25. 01:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Lucy
2020. máj. 25. 09:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Van olyan, aki igen is tényleg "lát" és nem általànossàgokat puffogtat. Bonyolult az èletem és a múltat, a jelenemet is tökéletesen leírta, minden úgy volt, ahogy mondta. Jövő is eddig úgy alakult. Sajnos ez a hölgy már nem èl. Szerettem volna ismét elmenni valakihez, de sajnos akinél voltam meg sem közelítette tudàsban ezt a hölgyet.
2020. máj. 25. 17:45
 5/13 anonim ***** válasza:
20%
Hát hidd el akkor hogy létezik valódi jós :D Nem én szórom a pénzemet csalóknak nem az én bajom
2020. máj. 25. 18:16
 6/13 anonim ***** válasza:
15%

"aki nektek bejött"

Csak olyan volt, aki MAJDNEM bejött, de amikor megtudtam, hogy jósolni akar bejönni, nem engedtem be.

2020. máj. 25. 18:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Melyik megyében gondoltad?
2020. máj. 28. 00:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Budapest, Pest megye, de jelenleg bàrhol jó, mert telefonon lehet csak a jelenlegi helyzet miatt.
2020. máj. 28. 16:24
 9/13 anonim válasza:
60%
Azt hallottam, hogy Felsőszentivánban van egy jósnő, aki nagyon jó. Sajnos én se tudok róla többet, ha valaki tudja az elérhetőségét, kérem írja meg nekem privátban. Köszönöm.
2020. jún. 17. 17:51
 10/13 Manócska1 ***** válasza:
Putnokon élt egy halottlátó asszony híres volt anno. Anyum és nagymamám voltak nála és tök igazagat mondott két akkor már nem élő szerettünkről,élő van sok de tapasztaltam mind másképp mondta a dolgopkat..
2021. jan. 10. 14:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!