Josoltattatok mar Krisztian Klaudiaval? Bejott amit mondott?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 10:26
1/13 anonim válasza:
Minden jóslás annyira működik, amennyire elhiszed. Találgathatok neked én is pénzért, csak mivel én nem vagyok híres jós, kevésbé is fogod elhinni. Ennyi a titka. Büntetném az összes ilyet, hiszen a társadalomnak pont azt a rétegét használják ki, akik józan eszükkel nem tudják megvédeni magukat a csalások ellen.
2/13 anonim válasza:
Semmilyen jósban nem szabad megbízni!
Ha van felesleged,kidobandó pénzed,akkor kérlek,egy jótékonysági (kórház,mentő...) alapítványnak add oda!
3/13 A kérdező kommentje:
Kivancsi lennek, annyuan irjak meg mondjak, hogy igaza lett. Arra is kivancsi lennek hogyha esetleg valakinek nem jott volna be a joslata. Van e olyan
2020. dec. 31. 08:54
4/13 anonim válasza:
Keress rá Google-ben a Forer-hatásra, és olvasd el, mi az. Utána megérted majd, mi a titkuk. És nem, nem az, hogy képesek a jövőbe látni. :)
5/13 A kérdező kommentje:
En josoltattam vele majd meglatjuk
2021. jan. 1. 11:00
6/13 anonim válasza:
Végül is mindenkinek kell egy hobbi, amire elköltheti a pénzét. Neked a hiszékenység az.
7/13 A kérdező kommentje:
Igy van. Egyszeri alkalom volt, par ezer forint, te veletlenul se kolts ilyenre, hatha tonkremesz tole👏
2021. jan. 4. 09:53
8/13 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy tönkremész, hanem hogy hagyod, hogy lehúzzanak. De elárulom, hogy egyszer én is elmentem egy ilyenhez kíváncsiságból. Szkeptikus voltam, az is maradtam, csak kíváncsi voltam, hogy csinálják.
9/13 Leveltetu válasza:
Olvass utána.. Önbeteljesítő profécia .. ez az alapja az összes jósnő és ügyfelei kapcsolatának...
10/13 A kérdező kommentje:
Igen tudok rola, hallottam rola, nem is ez volt a kerdesem
2021. jan. 5. 05:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!