Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jósoltattál már? Tényleg...

Jósoltattál már? Tényleg meglehet tudni dolgokat vagy humbuk az egész?

Figyelt kérdés

Érdekelne azok válasza akik már voltak jósnőnél.

Hogy kell ezt elképzelni? Tényleg mond hasznos dolgokat vagy inkább csak körül írja? Ha nem is teljesen, de nagyjából kifejtenétek mit mondott Nektek és ebből mennyi igaz, vagy mennyi jött be később?

2014. máj. 14. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Voltam, kettőnél is. Semmi hasznosat nem tudtak mondani. Nagyon jó emberismerők, tehát a személyiségemről sokat elmondtak. De ugye ezt magamtól is tudom, nem azért mentem oda, hogy elmondják, hogy milyen vagyok :)

A jövőre vonatkozóan az egyik nagyon homályos dolgokat mondott, tehát akár be is jöhet, de ha nem, akkor én tehetek róla, mert nem úgy viselkedtem :)

A másik nagyon konkrét dolgokat mondott, de hülyeségeket :)

Nem lettem okosabb a jövőt illetően.

2014. máj. 14. 12:29
 2/7 anonim válasza:
En voltam tobbnel is es elg sok mindent megmondtak a multrol meg a jelenlegi eletemrol.A jovot meg te iranyitod az barhogy lehet de adnak egy utmutatot.Pl en amikor josoltattam es konkretan egy szerelmi kapcsolatra voltam kivancsi.Szuletesi datum alapjan leelemzett minket.Megmondta h milyen termeszetuek vagyunk es rajtam mulik h lesz ez koztunk valami es h a ferfi keszen all a csaladalapitasra es en koltozni fogok valoszinu ha bevallalom.Es igy lett koltoztem egy 3. orszagba hozza es azota csaladunk van.Azt is megjosoltak h kulfoldi lesz a ferjem es az is bevalt.Anyukamrol is megmondta h nagyon mely ponton van de nem kell aggodnom mert minden helyre jon es az is igaz lett.Kartyabol josolt de akinel voltam nem is josno hanem kineziologus volt es egyetemen tanit szoval nem egy fekete macskas boszit kell elkepzelni:)
2014. máj. 14. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyszer barátnőm befizetett, ez volt a szülinapi ajándék.

A jóslást követő második év után jöttek össze a jósoltak, de szinte szóról szóra. Amikor még vártam,hogy ez meg ez lesz nem történt semmi, barátnőmmel röhögtünk is, hogy mennyi marhaságot mondott, de később kiderült, hogy mindent tudott.

A kártya előtte volt, de nem abból jósolt, az csak úgy kamunak volt szerintem, mert rá se nézett, csak mereven maga elé amikor mondta a dolgokat.

2014. máj. 14. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Ajánlom a Mentalista c. sorozat megfelelő részeit (talán pont az elsőben már benne volt).

Összességében: humbug az egész, bár a legtöbb "jós" remek megfigyelő és pszichológus, így nem feltétlen "haszontalan". Mivel a környezet más mint a hivatalos orvoslásnál (pszichológus, pszichiáter), így egyesek ilyen formában könnyebben nyílnak meg.

Kockázat viszont hogy rájuk nem vonatkozik semmiféle etikai kódex.

2014. máj. 14. 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen voltam jósnál és látónál is. Szerintem nagyon hasznos tud lenni, de csak ha úgy fogod fel, mintha "beszélgetésre" mennél egy ismerősödhöz.

A látó például elmondta az egészségi állapotomat, köztük olyan dolgokat is, amiket nem láthatott/tudhatott. Később orvosi vizsgálat is visszaigazolta amit mondott.

A jövőlátás terén volt ami bejött, viszont olyan is ami nem. De nem ezért érdemes menni (szerintem), hanem, hogy a jelenlegi problémáidat azok megoldási lehetőségeit átbeszéld vele. (pl.: mi lesz ha ezt teszed, vagy azt)

A jós akinél voltam nem kérdezett semmit, csak csinált egy általános kirakást, és elmondta (elég konkrétan) miért mentem hozzá. Elég megdöbbentő volt. Amiket a jövőre mondott is igazak voltak.

Ennek ellenére nem tanácsolnám senkinek, hogy állandóan jóshoz/látóhoz járjon. Egy-egy nehéz élethelyzetben viszont segíthet.

2014. máj. 15. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kétszer voltam jósnőnél,mindkettő azt mondta 25 éves koromig meg fogok halni. Holnap leszek 36:):)
2014. máj. 15. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Nos mint ahogy Stephen Hawkins világhírű tudós megmondta,úgy én is,hogy időutazás a múltba nem létezik. Nem lehetséges sem elméletileg,sem gyakorlatilag,mert paradoxont okozna.Viszont jővőbe utazás elméletileg megvalósítható nagyon erős gravitáció létrehozásával,mert az lelassítja az időt is,tehát aki a közelébe merészkedik,az a jövőbe "utazik",mikor onnan visszatér,számára mindenki kétszer olyan idős lesz.Tehát az illető a jövőbe utazott. Csakhogy innen már nem tud visszamenni, nem tudja elmondani,hogy mit látott.

Minden jóslás csak áltudomány,és a felületes hiszékeny emberek elkápráztatására szolgál.

2014. máj. 17. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!