Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jósvilág Online tv-n keresztül...

Manócska1 kérdése:

Jósvilág Online tv-n keresztül jósoltattatok már? Tapasztalat? Bejött valami?

Figyelt kérdés
Jósvilág,jóslat,tapasztalat

2016. jún. 10. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Hihetetlen hülye emberek vannak, hogy egy ilyen csalási módszerrel pénzt lehet keresni.

Senki nem kerül adásba, vagy csak nagyon kevesen. A lényeg az, minél többet ketyegjen a telefonszámla.

A műsor technikája teljesen megegyezik a betelefonálós játékokéval.

1, 2, 3, 4 - mi következik?

Öt

Sajnos neeem!

2016. jún. 10. 14:36
 2/6 anonim válasza:
0%
Egyszer nekem tv-n keresztül megműtötték a szívem. Azóta kifogástalanul működik az öreg ketyegőm. Sajnos ez a lentebbi alkatrészemre nem mondható el, majd legközelebb hátha azzal is tudnak valamit csinálni. Még mindig olcsóbb a telefonszámla mint az a sok orvos...
2016. jún. 10. 16:04
 3/6 A kérdező kommentje:
én nem a tévés jóslásra gondoltam. hanem itt a neten,lehet kérdéseket feltenni és online élő adásba válaszol jós
2016. jún. 10. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem értettük félre a kérdésedet. Ha neked erre van igényed, akkor nincs mit tenni.
2016. jún. 10. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Aki ebben hisz, és foglalkoztatja az megérdemli hogy fizessen a kuruzslásért.

A te pénzed, a te időd, a te érdeklődési köröd.

Ezen az oldalon ez a témakör hiába külön témakör, nagy százalékban senki sem fogja komolyan venni az itt leírtakat. Ha elmenne az és nem írna ide aki nem hisz ezekben tuti alig maradna itt valaki.

2016. jún. 17. 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jó kis műsor - és teljesen ingyen lehet kérdezni. Csak akkor kell fizetni, ha személyesen megkeresed a jósokat. 80%-ban általában bejönnek a jóslatok. Emese, és Imola a legalaposabb.

[link]

2019. jan. 31. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!