Aki hisz a joslóműsorokban, ezekután is fog? (videóval)
Sajnos igen, vannak olyanok, akik megrendíthetetlen hittel fordulnak az ilyen műsorok felé. Nekem is van ismerősöm, aki egész nap otthon ül (munkanélküli), és ezt nézi. Egész nap! Az mekkora lelki nyomor?! :)
Amúgy valaki nem tudja, fenn van-e aneten a halott kutyás jóslás? Mikor a betelefonáló azt mondta, "elment a kutyám, mikor lesz másik?", a jós azt jósolta, hogy a blöki ott van a közelben, meg fog kerülni, mie a betelefonáló kicsit lesújtva közölte, hogy úgy értette, hogy a kutya meghalt... XD
Ez megvan valakinek? Valami Hajnika nevű jósnő égett be ezzel.
Ez tetszik!!
Bár én mindig tudtam,hogy nagy kamu az egész..de sajna sok ember van akit be lehet így hülyíteni...Az ő pénzük bánja..
http://www.youtube.com/watch?v=Qm4b1GkEnJo&feature=related
Egy másik.Tudni illik ez az Odin most beállt az EZO TV-hez a többi csaló közé :) remélem akik hisznek benne,kicsit meggondolják megéri e a 300ft-ot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!