Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van itt olyan, aki szívesen...

Van itt olyan, aki szívesen bizonyítaná a látói képességét?

Figyelt kérdés
Várom a meglátásaitokat komment vagy privát üzenet formájában. Szögezzük le, hogy nem várok olyan választ, ami kiderül a kérdésemből, tehát pl. racionalitás, materializmus, szkepticizmus. Konkrét adatokra, születési dátumra, esetleg csillagjegyre vagyok kíváncsi. Jöhet minden egyéb információ, amit láttok velem kapcsolatban.

2020. okt. 23. 16:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

A valódi látnok nem azt mondja meg hogy ki vagy most.

Azt látja,ami következik!

2020. okt. 23. 18:05
 12/40 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor hogy hívják azt a képességű embert, aki ezeket az információkat meg tudja nekem mondani? Vagy bármilyen képességet, amit rajtam keresztül bizonyítani lehet.
2020. okt. 23. 18:07
 13/40 anonim ***** válasza:
Kati vagy, szőke, szereted a zumbát és rák a csillagjegyed...A korodat nem írom meg, mert a nők korát tiszteletben kell tartani...
2020. okt. 23. 18:09
 14/40 A kérdező kommentje:
Ha hiszed, ha nem, nem én vagyok Katikapatika. Sajnos.
2020. okt. 23. 18:10
 15/40 anonim ***** válasza:
Az ki? :D Én rólad beszéltem...
2020. okt. 23. 18:12
 16/40 anonim ***** válasza:
Látom hogy nagyon vágysz arra hogy valaki olyat mondjon ami egyezik és tátva marad a szád de ugyanakkor nagyon szkeptikus is vagy. Nem vagyok látnok de biztos szőke vagy vörös hajad van vagy ősz. Szereted tesztelni az embereket és vonzódsz a titokzatos dolgokhoz. Elemző típus vagy biztos nem nyerő a tippem de Ikrek csillagjegyre tippelek. 20 és 30 között van az életkorod.
2020. okt. 23. 18:20
 17/40 A kérdező kommentje:
Igen, ezek már sokkal jobb tippek voltak, jól leszűrted a válaszaimból a lehetséges személyiségjegyeimet. :) Ügyes!
2020. okt. 23. 18:21
 18/40 anonim ***** válasza:
Látom értetted hogy a soraid között olvastam csak hogy bizonyítsam, hogy látnoki képesség nélkül is lehet látni.😜
2020. okt. 23. 18:23
 19/40 A kérdező kommentje:
Persze, ezzel tisztában vagyok. Csak az utóbbi napokban sokan letámadtak, hogy túl materialista vagyok, így gondoltam, hogy megadom a lehetőséget a másik csoportnak is a bizonyításra. Eddig nagyon kevés eredménnyel.
2020. okt. 23. 18:25
 20/40 anonim ***** válasza:

Amit rólad lehet tudni:

- Tettél már fel kérdést az ezotéria topicban. Mivel kíváncsi vagy, valószínűleg többet is.

- Néha használsz ékezetes betűket, néha meg nem.

- Rejtett a felhasználó neved.

Így akár a Kertitörpe5 nevű felhasználó lehetnél kiindulásnak...

2020. okt. 23. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!