Van itt olyan, aki szívesen bizonyítaná a látói képességét?
Figyelt kérdés
Várom a meglátásaitokat komment vagy privát üzenet formájában. Szögezzük le, hogy nem várok olyan választ, ami kiderül a kérdésemből, tehát pl. racionalitás, materializmus, szkepticizmus. Konkrét adatokra, születési dátumra, esetleg csillagjegyre vagyok kíváncsi. Jöhet minden egyéb információ, amit láttok velem kapcsolatban.2020. okt. 23. 16:34
1/40 anonim válasza:
180cm körüli férfi vagy, átlagos, talàn annál kicsivel vékonyabb testalkatú és barna hajú.
2/40 A kérdező kommentje:
Jaj Pisti, te már rég el vagy átkozva! Amúgy nem nyerő. :(
2020. okt. 23. 17:00
3/40 A kérdező kommentje:
De érdekes, hogy ehhez a kérdéshez nem jönnek az ezósok.
2020. okt. 23. 17:00
4/40 anonim válasza:
Én látok egy árnyékot a ködben, a felhők mögül feltörne a nap fény, de...(a folytatáshoz egy kis motivációra van szükségem).
5/40 anonim válasza:
Hááát én nemtom vannak-e látnoki képességgel rendelkező emberek, de az biztos, hogy nem IP cím alapján megy ez...
6/40 A kérdező kommentje:
Szívesen adok információkat magamról, amik esetleg segíthetnek. 5-ös, akkor mi alapján megy ez?
2020. okt. 23. 17:13
7/40 anonim válasza:
Lááátom,lááátom...
1991-ben születtél,Rák csillagjegyű vagy,a bal lábadon és a derekadon van egy-egy nagy anyajegy,városban élsz,vonzódsz az informatikához,sokat tévézel,a tv előtt van egy barna fotel...
ahh megzavarták a képet!
MI történt nálad?!?
8/40 A kérdező kommentje:
Ha ez valodi probalkozas akart lenni, akkor egyaltalan nem gyozott meg. Ebbol egy dolog igaz.
2020. okt. 23. 17:43
9/40 anonim válasza:
EGY(!!!) DOLOG?!?
És az EGÉSZ "hasrapacsi volt"?!?
:)
Mi lett volna ha élőszóban beszélünk?(06-90...)
Vagy személyesen,és belenézek közben a jósgömbömbe?!?
Elégedett vagyok!
10/40 A kérdező kommentje:
Én csakis VALÓDI látnokokra vagyok kíváncsi!4!négy
2020. okt. 23. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!