Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az asztrálu...

Miért van az, hogy az asztrálutazók nem tudják bizonyítani a dolgot?

Figyelt kérdés
Elvileg képesek elhagyni a testük és bejárni mindent, de közben meg nem is valós, csak a fejük lben játszódik le az egész.
2019. febr. 13. 13:58
1 2
 1/11 Krúdy Gyula ***** válasza:
100%

Szia,

Nem csak az asztrál utazók, de a látók, és a kiválasztott közvetítők, meg a próféták sem tudnak bizonyítani semmit. Ez szerintem az egész témakörre elmondható. Éppen ezért is életképes a sok kókler is.

Ha te az utcán találkoznál egy születése óta vak emberrel aki bizonyítékot követelne ahhoz, hogy elhiggye az ég kék hogyan bizonyítanád be neki?

2019. febr. 13. 18:05
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

Az elme a legjobb mozi.Saját tapasztalat, hogy mikor először próbáltam a (nem emberi) szellemekkel felvenni a kapcsolatot egy sötét szobában,mindenféle alakok jelentek meg,de olyan hitelesen, hogy majdnem elhittem, hogy megjelentek a hívásomra.Eléggé meg is szeppentem.

Aztán becsuktam a szemem és kinyitottam.És eltűntek.

Ezzel csak azt akarom mondani hogy az elme könnyen meg tud vezetni akár van képességed, akár nincs.Ha nem vagy elég felkészült, vagy túllépsz egy határon,könnyen vakvágányon találod magad és elhiszel olyat amit az elméd vetít ki.

Én ugyan nem vagyok jártas az asztrálutazásban(az asztrális sík más vetületeiben tevékenykedem mikor tehetem),de ismerek olyat aki igen és ez a barátom két lábbal áll a földön.

Ez persze nem bizonyíték, tudom.

Krúdy Gyula példája is mutatja.

2019. febr. 13. 19:31
 3/11 anonim ***** válasza:
9%

Az asztráltest nem tudatos. A memória mélyebb rétegeibe kerülnek a “ tapasztalt” dolgok.

Van, aki nem is tudja hogy képes erre, csak pl. később esik le neki, hogy látott egy helyet, amihez ha véletlenül (?) odalátogatott irl, nem volt idegen neki, mert kb -ra vagy pontosan tudta milyen.

2019. febr. 13. 19:59
 4/11 A kérdező kommentje:

Rossz az analógia.

Az asztrálutazó mondja meg milyen könyv van az asztalomon.

Elvileg tud utazni.

Hajrá.

2019. febr. 13. 21:27
 5/11 kreténpali ***** válasza:
81%

"Rossz az analógia.

Az asztrálutazó mondja meg milyen könyv van az asztalomon.

Elvileg tud utazni.

Hajrá."

Ha az asztráltested nem tette oda az asztrálkönyvet, akkor nem lesz ott asztrálkönyv, amit elolvashatna, hiába van ott a könyv. Ez olyan, mint a geoid vs lapos Föld. Órákig lehet érvelni bármelyik mellett, ha mindkét fél intelligens.

2019. febr. 14. 09:13
 6/11 A kérdező kommentje:

Ha nincs ott a könyv, mi értelme az egésznek?

Ebből látszik, hogy csak kamu.

2019. febr. 14. 12:33
 7/11 Krúdy Gyula ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező,

Mint mindenki másnak, úgy neked is megadatik a lehetőséged, hogy eldöntheted milyen világban akarsz élni. A körülötted levő világot egészen addig szűkíted ameddig csak szeretnéd. Minden egyes témában amiben kijelented, hogy valami nem létezik, önmagad elől veszed el a lehetőséget, hogy egyszer észrevedd azt mikor az orrod elé kerül.

2019. febr. 14. 17:31
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem értitek.

Az asztrál utazás bizonyítéka lehetne, ha felfedné, hogy milyen könyv van az asztalon.

Úgy viszont nem bizonyít semmit.

2019. febr. 14. 17:33
 9/11 kreténpali ***** válasza:
35%

"Nem értitek."

A világ keletkezésének tudományos elméleteire sincs bizonyíték. Mégis keletkezett valahogy.

2019. febr. 14. 17:42
 10/11 anonim ***** válasza:
31%
Nekem egy ember már bizonyította, pedig nekem nehezebb, mint egy átlagembernek.
2019. febr. 14. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!