Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akaratom ellenére asztrálutazok?

Akaratom ellenére asztrálutazok?

Figyelt kérdés
Van hogy mielött elalszom(tehát a teljes nyugalmi állapot) néha úgy érzem mintha valahonnan lezuhannék és mielött földetérek felébredek. Én azt olvastam, hogy ez akkor történik amikor valaki asztrálutazni akar de valami inger megzavarja és ettől érzi úgy mintha lezuhanna valahonnan... és ezt úgy élem meg ,hogy semmilyen szándékom nincs ilyen dolgokra úgy hogy addig amíg nem néztem utánna, hogy mitől van ez addig nem is hallottam az asztrálutazásról. Tehát lehet, hogy asztrálutazok akaratom ellenére??

2016. júl. 13. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Sokkal profánabb a magyarázata az elalvás előtti zhanás érzésének!

Félálomban az izmok hirtelen ellazulása okozza a zuhanás érzetét!

2016. júl. 14. 09:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Vízérben van az ágyad, ez zavarja a REM és nREM fázisváltásodat. Én kiméretném a hálószobát és az alapján átrendezném.
2016. júl. 16. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen élményem, elalvás előtt, többször is tizenévesen mikor még a szülői házban éltem. Vicces érzés volt, volt hogy én idéztem elő. Tehát volt ,elkezdtem zuhanni, aztán hirtelen abbamaradt és újra tudtam generálni. De csak ennyi történt. Azóta nem tapasztaltam ilyet bár abban a házban történek fura dolgok.
2016. júl. 18. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!