Hisztek a cigánykártyával való jóslásban?
Én tarot kártyát használok, elég durván beletrafál a dolgokba annak ellenére hogy vaktában húzok lapokat. Ez a te döntésed, hogy hiszel-e benne. Ha nincs is alapja, legalább egy jó időtöltés, kikapcsolódás arra, hogy néha tegyünk pár lépést hátra, jobban megszemlélni a dolgaink menetét. Kielemezzünk belőle fontos részeket, esetleg észreveszünk olyanokat, amelyek eddig fel sem tűntek. Egy fajta önvizsgálati időtöltés, így vagy úgy, én hasznosnak tartom.
Mondjuk úgy hallottam a cigánykártyával nem jó viccelődni (tehát nem érdemes hobbiból csinálni, csak ha tényleg szükségét érzed) bár ez utóbbi állítást még sose magyarázták meg nekem miért.
A tarot es a cigany kartya celja elsosorban nem a joslas es a jovobeli esemenyek feltarasa, hanem hogy megertesse veled a tortenesek miertjet, hozzaerto ember kezeben mukodik es igen, van amikor ez a hozzaerto ember tud kovetkeztetni es tud mondani dolgokat amik annak kovetkezmenyekeppen,amiket lat a kartyakban, valoszinuleg meg fognak tortenni. A kartyaolvasas nagyban intuicio alapu es kell hozza a jo emberismeret. En hiszek benne, muvelem is, mukodik is, es a joslataim nagyresze (eros kb 80%) valora is valik. Nincs kobe vesve, ha a baratnod megcsalast lat, az jelentheti, hogy lesznek vagy vannak problemak a kapcsolatban amiken dolgoznotok kell, es ha nem fogtok, akkor ez vegzodhet felrelepessel. A masik meg, a partner felrelepeset latni a kartyakban sokszor inkabb arra utal, hogy te felsz tole, hogy nem vagy eleg jo es konnyeden potolni fognak. Gondolkozz el ezen es ne stresszelj a kartyakon, mert a vegen meg bevonzol magadnak valamit.
Legyen szep napod :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!