Ez a legjobb: x'D
2130 egy földön kívüli megtanítja az embereket a tengerekben civilizáltan élni és a vízben oldott ásványi anyagokat gazdaságosan kinyerni. Az emberek elözönlik a tengereket és a vizek kizsákmányolása következtében nagyarányú halpusztulás kezdődik.
Jaj máá nembírom xD
élni fogunk mint hal a vízbe..óje~ x'D
2008-ban miért nem történt semmi a hinduk és a muzulmánok között?A jóslat szerint kellett volna..
És a ferdeszemúek lesznek a világhatalom??Akkor azé van ennyi kinai itt Magyarországon?:D
azok a jóslások, amik bejönnek,azok általában olyanok,hogy valaki valamikor 2010-ben meg fog halni - és b+ tényleg! ja,bele lehet magyarázni sok mindent, most ha én azt mondom hogy 2010 vége felé meghal egy fontos személy - annak nagy a valószínűsége,hogy bekövetkezik (kinek ki a fontos,ugyebár) és akkor majd mondhatjátok,hogy én megmondtam XD - na hát ő is kb ennyire jósolta meg Diana halálát meg a WTC lerombolását
...szóval röviden,tömören: NEM HISZEK BENNE...
amugy is már elvileg 2000-ben összeomlás meg világvége volt,nem? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!