hát engem elbizonytalanított:S
azért is kérdeztem, hogy mások hogy gondolják...
Nem tudni, mennyire lehetett hiteles, annak ellenére, hogy hivatalos források is megerősítik a jósképességeit.
Viszont olyan hajmeresztő dolgokat jósol, hogy ezek csak akkor derülnek ki, amikor már megtörténtek. Mint ahogy le is van írva a cikkben: utólag, mint Nostradamus jóslatai.
Ha hiszel benne, ha nem, ez nem fogja befolyásolni a bekövetkeztét a dolgoknak, úgyhogy gondolj arra, amire jólesik, nem oszt, nem szoroz. :)
Én személy szerint nem igazán hiszek benne, de ha megtörténnek sorra a dolgok, nem fogom azt mondani, hogy totál kamu volt, hanem igenis elfogadom, hogy ezeket valaki előre látta egyszer.
Egyébként most nincs benne a levegőben egy újabb háború. Az arab országok még egymással sem nagyon értenek szót, így azok nem fognak összefogna, hogy meghódítsák Európát, ami ráadásul műszakilag felette áll.
Egy Irán elleni amerikai háború pedig nem lobbantaná lángra az egész közel-keletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!