Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ez igaz? :S (lentebb)

Ez igaz? :S (lentebb)

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 31. 16:19
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
100%

el is hiszed?

xD

2010. júl. 31. 16:29
 2/34 A kérdező kommentje:

hát engem elbizonytalanított:S

azért is kérdeztem, hogy mások hogy gondolják...

2010. júl. 31. 16:30
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Ööö...nem hinné, hogy ez lenne a jövő, de novemberben kiderül. Amúgy gondolom sok pénzt kaphatott érte, van benne iszlámellenes propaganda is, eléggé fabrikált marhaságnak tűnik.
2010. júl. 31. 16:33
 4/34 anonim ***** válasza:
75%
Én elhiszem, Nostredamus is hasonló dolgot jósol :S
2010. júl. 31. 16:34
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Bízzunk benne, hogy ezek téves jóslatok, bár aggasztó, hogy amiket megjósolt azok bizony valóra is váltak :(
2010. júl. 31. 16:40
 6/34 Deus88 ***** válasza:
100%
Én hiszem hogy lessz ww3 és valoszinu hogy be fognak vetni nukleáris és vegyi fegyvereket de nem 2010 III án , ezt a tényt nem lehet tudni de azért van sok hűjeség is amiket ir pl hirten öregedés és hogy az emberek tudják irányittani a klimát. Ez hűjeség.
2010. júl. 31. 16:41
 7/34 anonim válasza:
87%
Hiszek benne.Elvégre már vált be nem is egy jóslata szóval...:S
2010. júl. 31. 16:42
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudni, mennyire lehetett hiteles, annak ellenére, hogy hivatalos források is megerősítik a jósképességeit.

Viszont olyan hajmeresztő dolgokat jósol, hogy ezek csak akkor derülnek ki, amikor már megtörténtek. Mint ahogy le is van írva a cikkben: utólag, mint Nostradamus jóslatai.

Ha hiszel benne, ha nem, ez nem fogja befolyásolni a bekövetkeztét a dolgoknak, úgyhogy gondolj arra, amire jólesik, nem oszt, nem szoroz. :)

Én személy szerint nem igazán hiszek benne, de ha megtörténnek sorra a dolgok, nem fogom azt mondani, hogy totál kamu volt, hanem igenis elfogadom, hogy ezeket valaki előre látta egyszer.

2010. júl. 31. 16:44
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért kíváncsi lennék a korábbi jóslataira is. Mennyire voltak pontosak, milyen arányban jöttek be, mennyire voltak abszurdak, stb.
2010. júl. 31. 16:50
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként most nincs benne a levegőben egy újabb háború. Az arab országok még egymással sem nagyon értenek szót, így azok nem fognak összefogna, hogy meghódítsák Európát, ami ráadásul műszakilag felette áll.

Egy Irán elleni amerikai háború pedig nem lobbantaná lángra az egész közel-keletet.

2010. júl. 31. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!