Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ez igaz? :S (lentebb)

Ez igaz? :S (lentebb)

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 31. 16:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
47%
szerintem meg pont hogy most van benne a levegőbe az a bizonyos háború
2010. júl. 31. 16:58
 12/34 anonim ***** válasza:
52%
azért vannak benne hülyeségek már nem is azé' de...
2010. júl. 31. 16:59
 13/34 anonim ***** válasza:
77%
Én nem érzek akkora feszültséget, vagy szövetségi szerveződéseket, amik egy háborút jeleznének előre. Főleg nem a közel-kelet és a nyugat között.
2010. júl. 31. 17:20
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom.. érdekes dolgokat sorol fel. Ami számomra eléggé hihetetlen és picit nevetséges. A legnagyobbat ezen röhögtem: "1979-ben azt mondta: kétszáz év múlva az emberiség felveszi a kapcsolatot a kozmikus idegenekkel, és a jelek vételét és megfejtését magyarok végzik majd el." xD

Sajnos mi már úgysem érjük meg, hogy igaz-e. :(

Meg nekem ezzel az a bajom, hogy egy pár dolgot említenek a neten, amit megjósolt. pl: Diana halála. WTC (bár neten nem szó szerint a WTC-t írták. Hanem, hogy majd valamikor repülőgépek támadják meg az USA-t.. ilyet én is megtudok jósolni már nem azért..) meg Obama-t elnökségét is (ott sem szó szerint Obama neve hangzott el, és ezt sem nehéz kikövetkeztetni, hogy majd egyszer színes bőrű elnök lesz). Viszont semmi bizonyíték nincs erre. Valaki feltette a netre, de sehol egy bizonyíték, hogy ezt tényleg mondta volna. Szóval én nem igazán hiszek ebben. Meg érdekes módon ezek a jóslatok mindig rosszak, pusztítóak, semmi jó hír. :D

2010. júl. 31. 17:29
 15/34 anonim ***** válasza:
88%

A cikk írója kamut írt :) Mégpedig ezért:

[link]

Szépen ki lett másolva -_- de ha valaki ezt elolvassa,egykis ésszel rájön hogy az egész röhejes.. :) És szerintem nincs semmi háború a levegőben..Ha világháború lenne,már most kéne találnunk előjeleket hogy hoppá baj van.. :)

2010. júl. 31. 17:31
 16/34 BlackSword ***** válasza:
68%

Pár helyen sántít a dolog... Először is az, hogy az iszlám világ legyőzi Európát... Ez eléggé lehetetlen felállás...

Biológiai fegyvert vetnek be... Inkább neutronbombát, mert amíg az ember kipusztul, addig minden más megmarad...

műnap a Föld másik oldalán??? És aludni mikor fogunk???

gyors öregedés... NA NEEE...

A többit most had ne elemezzem ki... de hatalmas FAKE... egy betű nem lesz belőle igaz...

2010. júl. 31. 18:00
 17/34 anonim ***** válasza:
Hátnemtom.:S
2010. júl. 31. 18:13
 18/34 anonim ***** válasza:
ÚÚúúú, de várom a mindenszenteket.:-D Novemberben lesz.:D
 19/34 anonim ***** válasza:
52%
Hát már anniy mindent kitalálnak a jövővel kapcsolatban és annyi cikk és variáció megjelent erről,hogy azt se tudja az ember melyiknek higyjen!Én a III. világháborút alapból kizárom,szóval a többi is kérdőjeles!!Ilyen nincs,hogy előre megjósolnak valamit,hisz a világot mi emberek irányitjuk!
 20/34 anonim ***** válasza:
52%

"kétszáz év múlva az emberiség felveszi a kapcsolatot a kozmikus idegenekkel, és a jelek vételét és megfejtését magyarok végzik majd el."

Kapcs ford!:XD

2010. júl. 31. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!