Hát nem tudom.. érdekes dolgokat sorol fel. Ami számomra eléggé hihetetlen és picit nevetséges. A legnagyobbat ezen röhögtem: "1979-ben azt mondta: kétszáz év múlva az emberiség felveszi a kapcsolatot a kozmikus idegenekkel, és a jelek vételét és megfejtését magyarok végzik majd el." xD
Sajnos mi már úgysem érjük meg, hogy igaz-e. :(
Meg nekem ezzel az a bajom, hogy egy pár dolgot említenek a neten, amit megjósolt. pl: Diana halála. WTC (bár neten nem szó szerint a WTC-t írták. Hanem, hogy majd valamikor repülőgépek támadják meg az USA-t.. ilyet én is megtudok jósolni már nem azért..) meg Obama-t elnökségét is (ott sem szó szerint Obama neve hangzott el, és ezt sem nehéz kikövetkeztetni, hogy majd egyszer színes bőrű elnök lesz). Viszont semmi bizonyíték nincs erre. Valaki feltette a netre, de sehol egy bizonyíték, hogy ezt tényleg mondta volna. Szóval én nem igazán hiszek ebben. Meg érdekes módon ezek a jóslatok mindig rosszak, pusztítóak, semmi jó hír. :D
A cikk írója kamut írt :) Mégpedig ezért:
Szépen ki lett másolva -_- de ha valaki ezt elolvassa,egykis ésszel rájön hogy az egész röhejes.. :) És szerintem nincs semmi háború a levegőben..Ha világháború lenne,már most kéne találnunk előjeleket hogy hoppá baj van.. :)
Pár helyen sántít a dolog... Először is az, hogy az iszlám világ legyőzi Európát... Ez eléggé lehetetlen felállás...
Biológiai fegyvert vetnek be... Inkább neutronbombát, mert amíg az ember kipusztul, addig minden más megmarad...
műnap a Föld másik oldalán??? És aludni mikor fogunk???
gyors öregedés... NA NEEE...
A többit most had ne elemezzem ki... de hatalmas FAKE... egy betű nem lesz belőle igaz...
"kétszáz év múlva az emberiség felveszi a kapcsolatot a kozmikus idegenekkel, és a jelek vételét és megfejtését magyarok végzik majd el."
Kapcs ford!:XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!