Változhat a sorsom?
Azért josoltattam egy barátnőm mamájával mert tisztában voltam vele h nem kamu mint egy-két jós.
Persze valaki hisz benne valaki nem.
"tisztában votltam vele hogy nem kamu mint egy-két jós"
Ez aranyos :D
Nem akarlak kiábrándítani de az összes jós kamu. Nem lehet előre megmondani mki mikor fog meghalni meg ilyesmi. Nem tudhatod lehet elüt holnap egy autó és akkor már nem igaz a dolog.
A tenyér jóslásba könnyű belemagyarázni minden félét azért csinálják az emberek és mert szemmel látható a dolog és ott van rajtad az a sok vonal. Ne higyj el minden hülyeséget amit mondanak vagy amit olvasol. Gondold át logikusan hogy mennyire lehet ez valós és rájössz hogy full kamu
A Sorsot nem lehet megváltoztatni!
Azt nem tudhatom ,hogy kókler volt e vagy igazi jós.
A jóslás létezik ,de nem mindenkinek lehet jósolni ,az ember döntéseket hoz és így egyik nap és másik nap ugyanaz a jós más -mást mondhat és maga sem tudja mi történt!
Viszont ha azt mondja hogy 60 évesen meghalsz az valós lehet(ha nem kamujós), de addig is számtalan kilépési pontja van az embernek, nem feltétlen éli meg a 60 éves kort.
Ez is elég bonyolult dolog, nem csak fekete és fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!