Ez véletlen vagy ez a sorsom?
23 éves vagyok.
Eddig 2 1 eves kapcsolatom volt meg 1 él éves.
2015-be kezdődött az 1 éves aztan vége lett 2016 végén.
Pont mikor felkerültek Budapestre ahol lakott a lány. Ekkor kezdtem el a 2 éves sulit Pesten.
Majd egy ismerősöm (lány) segített szakítás után és összejöttünk 2017be. Szoval meg akkor volt bőven másfél évem a suliból.
Vele most ezen az éven szintén evvége fele szakitottunk es az uj suliból van meg 4 évem .
Ez szerintem sors szerű dolog hogy megint akkor lett egy kapcsolatoknak vege mikor egy uj sukit kezdtem.
Szerintetek ezzel mi a célja a sorsnak velem kapcsolatban?
Semmi,csak, hogy mindig legyen kéznél valakid.
Meg fejlődés (egyéb is, nem csak az, tehát még azon kívül is, hogy a következő párkapcsolatunk állítólag mindig jobb lesz, mint a megelőző, és párkapcsolatok mentén fejlődünk tökéletes társsá.) AMi meg véletlennek v szerencsének tűnik, az állítólag mindig Isten álruhában. Én ezt el tudom hinni. Meg amúgy vannak még ilyen szinkronicitások is.
meg h ne legyél magányos, mert hogy most az célravezető, ha életed szempontjából mindig van melletted calaki , egy támogató társ, tehát pl nem zuhansz össze az esetleges terhek súlya alatt,mert van támogatásod lelki.
Vag y pl csak sokmindenkivel van kiegyenlítendő/kiegyenesítendő/elegyengetendő karmád esetleg. Hogy pl lehet h velük előző életedben valamelyikben már mind jártál,csak mindig volt vmi amit esetlegesen nem tudtatok megoldani, és akkor földobja nektek talán a Sors újra a szituációt, hjogy most így (talán vmivel magasabb tudatszinten is, lehet, hogy sokkal, lehet, hogy nem sokkal) mit kezdtek vele újra. Hogy meg tudjátok -e vajon most oldani, és ez lehet pl feladat nektek , vagy lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!