Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A tenyérjóslás változhat és...

A tenyérjóslás változhat és egyáltalán igaz?

Figyelt kérdés
Egy zongorista vagyok a Bartók konziban Budapesten.két évvel ezelőtt még egy vidéki konziban tanultam és akkor azt jósolták a tenyeremből,hogy nagyobb zongoraművész lehet,mint Fischer Annie.azóta a Zeneakadémiáról a zong.tanszakvezető harcolta ki értem,hogy átvegyen a Bartók konzi (az akadémia gyakorlóiskolája).de ma megint fognak jósolni,és nagyon félek,hogy megváltozott a tenyerem.vagy ugyanazt fogja kiolvasni a kezemből??:(
2013. okt. 29. 09:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugyanahhoz a sarlatánhoz mégy, akkor ugyanazt fogja jósolni. A tenyeredből senki nem tudja megállapítani, hogy nagy művész leszel-el? Sokat kell gyakorolnod, tehetségesnek kell lenned, akkor esetleg lehetsz nagy művész.

Kár a pénzt pazarolni ilyen babonára.

2013. okt. 29. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érthetetlen az aggodalmad. Gyakorolj, annyit és úgy, ahogy a tanáraid javasolják.
2013. okt. 29. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:
A tenyérjóslás nem csak simán kamu, de meglehetősen bárgyú is. Nem a középkorban élsz, hogy ilyen dolgok miatt aggódj.
2013. okt. 29. 10:15
 4/5 A kérdező kommentje:
.ingyen volt, amúgy mindig szoktam gyakorolni...
2013. okt. 29. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem azért kerültél át egy magasabb szintű konziba, mert ezt jósolták, hanem azért, mert gyakoroltál és megvan hozzá a zenei érzéked, a kézügyességed és a kitartásod, türelmed. Ezek anélkül is megvannak, hogy bárki bármit is jósolna neked, tehát eleve igaz, hogy neves művész lehet belőled, ha eleget áldozol a zongorázásra. Innentől pedig nem kuvamindegy, hogy ki milyen mesével áll elő a tenyeredet nézegetve és simogatva?
2013. okt. 30. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!