Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mennyi az esélye, hogy beválik...

Mennyi az esélye, hogy beválik egy tenyér jóslás?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm( sok időt töltött a tenyérből való jóslás tanulmányozásával, de természetesen nem "szakértő")megnézte a tenyerem és és hát eléggé rám ijesztett. lényegében véve közölte vele, hogy az jövőben minden másképpen fog történni velem mint ahogy én azt elképzeltem. én személy szerint nem hiszek a jóslásban, de azért nem árthat ha megkérdezem. valakinek valami tapasztalat?

2013. ápr. 20. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Tenyérből ilyet nem lehet kiolvasni :)))

És mi van ha ő manipulál valamit?

Vagy tényleg csak szívatott ill. ha meg tud félemlíteni akkor beteljesedhet a jóslat a félelmektől.

2013. ápr. 21. 06:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát figyelj! Szerintem azt nem lehet olyan tökéletesen ki tanulni arra születni kell! Az én rokonom kártyából jósol,de eddig amit mondott mind hamar be következett bár kételkedő vagyok,de neki ihiszek,mert bekövetkezett és furcsáltam. Ő magától tud minden sosem tanulta ki. Erre értettem az első mondatom :-)
2013. ápr. 21. 09:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerinted mennyi az esélye, hogy a jövőd a tenyeredben van megírva? Szerintem nulla. A jövő a véletlenek sorozata, elképzelhetetlen mennyiségű variációban. Csókoltatom a barátnődet, és üzenem neki, (neked is) hogy 2013-at írunk.
2013. ápr. 21. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
50%. Vagy igen, vagy nem. Állításonként felezve.
2013. ápr. 21. 17:59
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. ápr. 21. 20:55
 6/9 Adácsi Adrián Gábor válasza:
nincs de nekem azt mondták hogy hossz ú ideig fogok élni
2013. ápr. 27. 18:47
 7/9 anonim válasza:

a tenyérjóslás hülyeség, okkultizmus

inkább olvass Bibliát, abban van az igazság :)

2013. máj. 6. 17:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy a cigány aszonyok a leg jobb tenyér jósok
2013. máj. 8. 19:26
 9/9 anonim válasza:
a cigány asszonyok ez ígyvan :) nagymamámat megállította fiatal lány korában egy cigány asszony hogy jósol neki, azt jósolta h annyi gyereke lesz h a két kezén nem tudja majd megszámolni :) apukámék 11-en vannak testvérek :D
2013. máj. 11. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!