Tenyér jóslás? Nektek bejött?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 15:16
1/5 anonim válasza:
Ja, jól kivarázsolják az emberek tenyeréből a pénzt.
2/5 anonim válasza:
Jaja, az első kommentelőnek teljesen igaza van. Jegyezd meg jóslás NEM LÉTEZIK. Aki azt állítja hogy igen az pénzt akar szerezni 0 munkával. Tessék ezt olvasd el: [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Itt neten akadtam egy cikkre ami leírta,hogy mi mit jelent éppen baba projet van... és a cikk alapján nekem nem lehet elvileg gyerekem kicsit hirtelen meg ijedtem
2012. máj. 5. 21:02
4/5 anonim válasza:
Ilyeneket el ne higgy!! Persze, hogy lehet gyereked, nem egy internetes hülye cikk alapján, egy senkiházi ismeretlen szerző mondja meg, hogy kinek lehet gyereke és kinek nem!
5/5 anonim válasza:
Teljesen igaza van az utolsó kommentelőnek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!