Elvágtam a tenyeremet, változik a sorsom?
Elvágtam a bal kezem tenyerét.Utána néztem mi a neve, a "fejvonalamba" vágtam bele, fent, közel az életvonalhoz.
Gyakorlatilag egy 2 cm-es szakaszon kimélyítettem. (tehát hosszában van a vágás)
A tenyérjóslás (és szakértői) szerint ez befolyással lehet valamire? Ha igen, mire, hogyan?
Köszi!
Állítólag a jobb tenyér vonalai a születéskori élet-tervet, a bal tenyér vonalai a tényleges megvalósulást mutatják.
Tehát, ha a bal tenyeredbe vágtál bele, akkor az a jövődre nézve semmi változást nem jelent.
Bár mondjuk személy szerint a tenyérjóslásban nem hiszek, mivel nekem ahányan nézték, mind mást jósolt, akár a jobb tenyérből, akár a bal tenyérből olvasták.
A tenyér jóslásnak (meg semmilyennek) én se nagyon hiszek, csak kíváncsiságból kérdeztem, ki mit gondol, lehet e összefüggés. :)
Amúgy aki mind a 2 kezét elvesztette, annak nem nagy művészet kitalálni, hogy elég sz@rul mehetnek a dolgai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!