Miért vagyunk egyre boldogabbak? Miért változik ennyire a világképünk?
Kérdező én tökéletesen értem amit el akarsz nekünk mondani.
Ugyan is ezeket már én is átéltem pontosabban én is olyan voltam mint te és amit a legérdekesebbnek tartom máig is azt hogy hogy lehettem ilyen életvidám ember aki az életben mostanra már csak a pozitív dolgokat veszi észre, nevet mindenen illetve élvezi még az élet apró örömeit is.:))))))
Sajna a választ amit te keresel jómagam sem találtam még meg de mért is olyan fontos ez neked mért is olyan fontos ez nekem...... nem kellene fontosnak lennie mert csak annak kellene igazán fontosnak lennie ami most történik veled és ami most történik velem nem az ami már megtörtént velünk.:)))
Szia Kérdező!
Örülj neki, hogy boldog vagy, és a barátaid is ilyenek, ez fantasztikus dolog. Hogy ez miért van, teljesen mindegy, örülj annak, hogy ilyen fantasztikusan érzed magad.
Lehet, hogy valami fantasztikus dolog fog történni 2012-ben, és ennek a fantasztikus változásnak érzitek az előszelét.
Használd ki ezt a sok pozitív energiát, és fordítsd az emberiség javára, segíts annyi embernek, amennyinek csak tudsz.
Sok szeretettel ölel minden boldog embert: Napirai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!