Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hiszed hogy 2012 a világ vége?

Hiszed hogy 2012 a világ vége?

Figyelt kérdés
mit csinálnál az utolsó napon?
2010. júl. 17. 08:49
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim válasza:

Sokszor volt már világvége.Pl 2000-re is jósolták + hogy megzavarodnak a számítógépek. :P

Nem hiszem,hogy világvége lenne,mert még 2018-vagy 2019-re jósoltak egyet kb. 2 éve.Addíg élnünk kell,nem?

2010. júl. 29. 16:33
 52/59 anonim ***** válasza:
Ja hogy te mindig a következőre alapozol, és a következőn is ezt mondod , ha hülyeségnek tartod akkor az egész baromság .. és én azt mondom tőllem jöhet úgy se lesz semmi: )
2010. júl. 29. 17:09
 53/59 anonim ***** válasza:
hat, ami azt illeti, en nem kifejezetten hiszek benne, de foglalkoztat a tema.A mayak megjosoltak a sajat vilaguk vegenek idopontjat is, ebben miert tevednenek?persze allitolag "elhalasztottak" 2013-ra(pontosabban 2012.dec.31-re) Xd de akkor is....a tudosok is mondtak h lesz valami...allitolag a bolygok egy sorba fognak allni, meg ilyeneket mondanak.en a TV2 on lattam egy ilyen musort.En azt gondolom, hogy vilagvegere meg jocskan varni kell, de valami biztos fog tortenni 2012 ben.De majd meglatjuk :)
2010. aug. 12. 21:09
 54/59 anonim ***** válasza:
(elozo vagyok) Ha tudnam,hogy jon a vilagvege, nem csinalnek nagyon semmi mast.Meggyonnek talan.Elbucsuznek a szeretteimtol egy "viszlattal" :P Es vennek egy csomo CSOKIT es mind felzabalnam 24 ora alatt....ha masnap vilagvege lesz, nem hizok meg....:)Jah, es ha lenne egy ahitott pasi, aki tetszik, bevallanam neki.Vegulis mit szamitana?Es nem ugy halnek meg, h "a francba, pedig ha megmondtam volna....!
2010. aug. 12. 21:13
 55/59 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha már 2010-ben lenne a világvége.
2010. szept. 7. 17:30
 56/59 anonim válasza:

Tudatlanok vagytok, mindannyian.

Néhányótok közel jár az igazsághoz, de még az is halovány!

2011. aug. 13. 10:25
 57/59 ChrisMix válasza:
Szerintem is lesz Világ Vége ami mostanában történik Japán erő mű meg ezek Kínába nagy tájfun,nagyon is lesz valami Maják is megmondták,Biblia,Nosztredámusz,olvastam olyat hogy eljön a Nibiru nevezetű bolygó és elméletileg vagy belénk csapódik vagy nagy lesz az időjárás tevékenykedés,vagy eljöhet a jégkorszak újabb korszaka,de láttam egy filmet a TV2-ön ahol leállt a Földnek a magja és ebből lett nagy tornádó meg ilyesmi,de egy biztos hogy a természetben mi csak vendégek vagyunk és nekünk kell alkalmazkodni és nem neki és amit mi elveszünk a termeszétől ő vissza szerzi magának!
2011. aug. 15. 23:02
 58/59 anonim ***** válasza:
Hát ilyen nincs... én az utolsó napon vásárolnék Karácsonyra... úr Isten... a sok marha tudósa aki ezt kitalálta... és ha elfogyott a maják krétája és ezért fejezték be a naptárt? Problem?
2011. nov. 4. 11:37
 59/59 anonim ***** válasza:
Nem. 2018 van...
2018. jún. 3. 11:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!