Hiszed hogy 2012 a világ vége?
Figyelt kérdés
mit csinálnál az utolsó napon?2010. júl. 17. 08:49
21/59 anonim válasza:
Tudatlanok.... 2012 decemberében én halok meg, ezzel megváltva a világot... és ezt egész komolyan is gondolom...
22/59 BlackSword válasza:
Nem lesz világvége... A maják csak addig írták a naptárukat... Ebben semmi világvége dolog nincsen...
Minden századfordulónál volt már ilyen riogatás, aztán nem történt semmi... ez is csak üres vaklárma...
De biztos ami biztos, veszek egy üveg bort, minden nap félreteszek egy szál cigit, és hetente egy konzervet... Ki tudja... Ha világvége lesz, akkor lesznek tartalékaim, ha nem, akkor nyitok egy garázsboltot a készletből...
23/59 A kérdező kommentje:
isten áldjon meg hős tettedért!!isten vagy!
2010. júl. 17. 11:17
24/59 anonim válasza:
Nem hiszem hogy az lenne majd.De most komolyan nézzétek már ezeket az időjárás jelenségeket.Árvíz meg stb.Meg azt hallani itt is meg halt nem tom hány ember meg ott is.Valami lehetséges hogy lesz,de nem hinném hogy világvége.Majd egyszer az is eljön.
25/59 anonim válasza:
Tuti, hogy nem lesz :) Csak agymosás az egész, de én az utolsó napomon egy porschével száguldoznék...
26/59 <b>Chuck Norris</b> válasza:
Na igen egyre több az ilyen tízezrek meghaltak árvízbe stb de én ezt nem a kitalált ezoterikus marhaságoknak titulálom. Több száz éve is haltak meg millióan hurikánokba , árvizekbe csak akkor még nem volt média. És az is igaz hogy sokkal nagyobb árvizek vannak mostanában mint régen , csak hogy régen nem építették be az ártért egy kibaxxott nagy autópályával + bevásárló központtal -.-'(szép munka)
27/59 anonim válasza:
erről a 2012 decemberi világvégérő olyat montak a nasoenáldzseográfikon , hogy a Nap egy igaán aktív álapotában lesz , napfoltok , meg napkitörés, ami befolyásolja a földi vulkánosságot és a yeloston park ahol van , az egy gigantikus vulkán, és ha az kitör, sehol nem lesz túlélő. de a maja naptár meg igaz befejeződik itt , de egy teljesen új dolog kezdetét jejenti.
29/59 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 11:41
Ez olyan mint az időjárás...Azt is megmondják,hogy mi lesz 2 hónap mőlva..és az a ciklon amit kimértek ők 2 hónappal ezelőtt annak se híre se hamva..ugyanez lesz a Napkitöréses hülyeséggel is..Etetik a népet.
30/59 anonim válasza:
Ha megnézzük a mostani szélsőséges időjárásokat, meg minden háborút meg mindent, én azt mondom, hogy nincs sok ideje a Földnek hátra, de miért pont 2012? Szerintem ez egy marhaság. Én úgy gondolom, hogy majd egyszer úgyis bekövetkezik, vagy élünk még, vagy már nem. Szerintem ezt senki se fogja tudni megmondani. (A Biblia is ezt írja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!