Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A jósnők minden kérdésemre...

A jósnők minden kérdésemre válaszolnak?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel először készülünk jósnőhöz.Tudunk rossz kérdést feltenni? Van olyan kérdés amire elvből nem válaszolnak? #nagyonizgulunk

2019. szept. 16. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%
Ha létezne jóslás, a világ összes újsága erről írna. De csak rafkós "jósnők" meg buta balekok vannak.
2019. szept. 17. 00:06
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Mindenre válaszol, de hogy mennyi lesz a valóságtartalma, az már más lapra tartozik.
2019. szept. 17. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:
15%
Egy jó jósnő nem válaszol minden butaságra.
2019. szept. 18. 15:46
 14/14 anonim ***** válasza:

En voltam egy helyi ismert josnonel akihez sokan jarnak. Nem anyagias, amikor a vegen megkerdezed, hogy mennyivel tartozol, akkor azt mondja, hogy amit gondolsz, ahogy erzed.

Szkeptikuskent alltam a joslashoz eloszor. De nehany olyan szemelyes dolgot mondott el, amit meg en sem tudtam es anyamat megkerdezve derult ki hogy igaz, amiket meg o is csaladi titokkent kezel. Mondott a josno olyan egyeb dolgokat is, amikrol biztosan nem tudhatott. Mondta, hogy milyen regen lehettek muteteim (nem evszammal, csak hogy gyerekkorban, vagy az utobbi evekben) es az is stimmelt es sok mas is. Mindezt a tenyerembol. A kartyabol pedig mar a jovore vonatkozoan josolt. A tenyerembol is josolt meg valamit, hogy lesz valakim, akivel lesz kozos gyerekunk, mert ez benne van a tenyer vonasaiban. Nos a jovore vonatkozo dolgok bekovetkezte meg varat magara es en is kivancsi leszek mi lesz, mert tobbnyire pozitiv dolgokat josolt. Kerdeztem es azt mondta, hogy a rossz dolgokat is megmondja a kuncsaftoknak, peldaul halalos betegseget, rovid eletet is. Balesetet nekem is josolt, de mondta, hogy nem lesz veszes, mert maradando nyomokat nem lat kesobbre.

Egyebkent ugy tudom, hogy fiataloknal meg nem annyira mukodik a joslas, legalabbis tenyerbol, mert meg nincsenek kialakulva a vegleges sorsvonalak, vagy valami ilyesmi ra a magyarazat.

2020. jan. 1. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!