Fiatalkoromban sok balhéba keveredtem bele - kimaradoztam, drogoztam, erkölcstelen dolgokba keveredtem - és néha előfordult, hogy anya/apa rajtakapott egy-két "csínytevésen". Így teher alatt kénytelen voltam megtanulni gyorsan kitalálni bullshit szövegeket. Később az iskolában irodalomórákon továbbképeztem magam, majd pókerezni kezdtem, hogy megtanuljam "leolvasni" az embereket, és így jobban kitalálni, hogy mit szeretnének hallani. Innentől kezdve felfelé ívelt a karrierem - betelefonálós műsorban kezdtem pénzlehúzóként, de most már saját vállalkozásom van, és most már egész szép összegekkel kopasztom meg az embereket. Jó, meg egyszer utánaolvastam, hogy mi a franc az a cigánykártya, amikor valaki abból akarta, hogy jósoljak neki, és csak azért sem volt neki elég jó a franciakártyából jóslás, de amúgy más akadály nem volt.
2016. júl. 18. 21:15
3/13 anonim válasza:
A jóslás nem tanulható. Ezzel a képességgel születni kell.
2016. júl. 18. 21:27
4/13 Yog-Sothoth válasza:
Az előző jól írja, tényleg nem tanulható képességről van szó. Lehet, hogy egyesek számára köcsögtetőnek tűnik a jóslás képessége, de higgyétek el, hogy nem az. :/
A jósokat sokszor rémálmok és a migrénhez hasonló fejfájás gyötri. Olyan dolgokat is látnak, amiket nem akarnak, nem kíváncsiak rá. Ha esetleg az utcán jön rájuk egy látomás, akkor az emberek őrültnek vagy drogosnak hiszik őket.
Az igazán tehetséges jósok képesek megáldani (vagy megátkozni?) másokat, és ezáltal őket is felruházni a jövőbe látás képességével. Ez úgy tehető meg, ha egy felhős éjjel, amikor erősen süt a Hold, egy legalább 2 személyes, kókusztejjel felöntött kádban a látni vágyó ember a jós alsóbbik testtája környékéről curry port szív fel egy kanadai dollár segítségével.
Remélem hasznos volt a válaszom! :)
2016. júl. 19. 01:17
5/13 anonim válasza:
A kártyák jelentését mindenki képes megtanulni! Hosszú évek alatt... Azonban ez önmagában kevés!!! Ettől még senki nem fog tudni "jósolni". Ehhez kell egy plusz képesség...tisztánérző, látó vagy egyéb médiumi képesség. De ezeket is lehet fejleszteni ám...tehát ha érdekel a dolog, akkor vegyél egy pakli Tarot kártyát (ne cigányt...) meg egy-két könyvet kezdetnek...és gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj...és a megérzéseidre hallgass mindig!! Aztán majd meglátod...van-e hozzá érzéked vagy sem.
2016. júl. 22. 17:50
6/13 anonim válasza:
Teljesen igazat adok az előzőnek, de a cigány kártya is jó. Sőt egyszerűbb jóval, mint a Tarot. Olyan, mint ha a cigány kártya lenne az általános iskola, a Tarot meg az egyetem. Legalábbis én így éltem meg. Más meg máshogy éli meg. Sőt, én még egy köztes lépcsőfokot is beépítettem, mint a középiskola. A cigányt használtam- sőt a mai napig is szeretem így használni- a Tarot nagy arkánumaival. Igaz, van aki szentségtörésnek véli. Tény, hogy már a cigány kártya használatával felerősödött az intuícióm. Mondhatom, hogy két és fél év intenzív gyakorlással, folyamatos tanulással tisztán érzővé váltam. Az agykontrollal pedig javult a tisztán látásom is.
2016. júl. 22. 20:32
7/13 anonim válasza:
Előző vagyok. Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy a mindennapokban is sokszor tudjuk a kártyával tanultakat használni. Szinte ösztönből használjuk a szimbólumokat. Egy eset jutott eszembe, amit meg szeretnék osztani. A férjemmel néztük az eb döntőt. Mindenki tudta, hogy a franciák voltak az esélyesebbek, már x meccset folyamatosan nyernek a portugálok ellen. Főleg mikor láttuk Ronaldo sérülését. Közelről mutatták a fejét, ahogy ült a füvön. Biztosan más is emlékszik rá, hogy majd ki verte a szemét egy pillangó, még le is lassították. Aztán észrevettem a közeli felvételeken, hogy az egész pálya teli van pillangókkal. Azonnal ösztönből rávágtam, hogy a portugálok fognak nyerni! Mondtam a férjemnek, hogy gyorsan tegyen egy csinos összeget a portugálokra. Erre a férjem, persze, most sérült le Ronaldo, majd hülye leszek rájuk tenni! Pedig jobb lett volna, ha rám hallgat. 😊😊
2016. júl. 22. 20:43
8/13 anonim válasza:
sza*rj egyet, aztán a kezeddel túrd szét a kulát, ha ez megvan akkor kend be az arcodat aztán vesd le magad a tajgetoszról csira
2016. júl. 23. 03:09
9/13 Tom Benko válasza:
Javaslom a cold reading, bullshit, és amorality fogalmak értelmezését.
2016. júl. 24. 00:26
10/13 anonim válasza:
Van egy "szakmai" minimum nyelv-szókincs , pl. a kártyák nevei, eeket meg kell tanulni könyvekből. Az igazi tudomány az, hogyan keverd a szót, hogy bármilyen lapok jöttek is ki, azt hadováld, amit a palimadár vár:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!