A jósnő csak jósolni tud, vagy tud válaszolni előző élettel kapcsolatos és múlttal kapcsolatos kérdésekre is?
Jóslás: a jövőben mindenképp bekövetkező események, vagy pedig a jelenben tetteid következményeinek meghatározása.
A múlttal, ráadásul az előző élettel kapcsolatos kérdésekre a választ a történelem adja, nem pedig a jóslás.
.
"Előre mondom, hogy előző életedben ez-és-ez történt veled."
Ki az aki nem röhögné ki azilyen jóslatot?
#1# vagyok. Még véletlenül sem említettem a jóslás szót!
Jós = jó+s ill. javas= javasol, javadat akarja. Ez az eredeti meghatározás. Csak a jelenkor elferdítette. Én nem szoktam jósolni.
"Kérem csak olyanok írjanak, akik ebben hisznek és tudnak is válaszolni. Köszönöm."
Imádom az ilyet. Szerinted mennyi hasznom lenne, ha kiírnék egy kérdést, mely szerint 5x5=26, és kikötném, hogy csak azoknak a válaszát hiszem el, akik egyetértenek velem? Lehet, hogy pár percig kellemesen simogatna a tudat, hogy lám, néhányan igazat adnak, de hogy az összes felvételi vizsgán kiröhögnének, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!