Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A jósnő csak jósolni tud,...

A jósnő csak jósolni tud, vagy tud válaszolni előző élettel kapcsolatos és múlttal kapcsolatos kérdésekre is?

Figyelt kérdés
Kérem csak olyanok írjanak, akik ebben hisznek és tudnak is válaszolni. Köszönöm.

2016. jún. 10. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
Adott esetben igen. Hiszen a Tarot kártyával rengeteg dologra fényt deríthetünk. Többek közt arra is, hogy mondjuk 1-1 kapcsolat miért olyan, amilyen. Ennek pedig akár előző életből hozott dolog is lehet az oka. A múltban (főleg a közel...de ha konkrét kérdés van, akkor a távolabbira is rálátásunk lesz) történt eseményeket pedig szintén látjuk. De olyan kérdésre, hogy na most ki is voltam előző életemben...én nem válaszolok. Ha a kirakás során, valamit megtudok erről is..természetesen elmondom. De a "jóslásnak" nem ez a lényege. Aki előző élettel kapcsolatos infókra kíváncsi, menjen utaztatásra. :)
2016. jún. 15. 11:26
 12/15 hosszúhajú ***** válasza:
49%
szerintem attól függ. jós válogatja. ma már vannak ezoterikus főiskolák, ott tanítanak sok mindent, de nem hinném, hogy ehhez tanulni kell, szerintem ez veleszületett dolog. Egy ismerősöm jós, ő neki kisebb megérzései vannak, de ebben a témakörben nem vállal klienst, csak a tanultakban.
2016. jún. 26. 00:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Hülyeségből már vizsgázni is lehet és papírt adnak róla? Ez zseniális! XD
2016. jún. 26. 00:50
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
Valóban zseniális. Akik ott tanítanak/vizsgáztatnak, vajon hol szerezték a képesítésüket? Kivel operáltatták ki a gerincüket? Mennyibe került mindez?
2016. jún. 26. 11:08
 15/15 anonim ***** válasza:
És ha valaki azt mondja királylány voltál előző életedben, aztán meg egy dühöngő pszichopata az rajtad mit segít? Honnan tudod, hogy tényleg az voltál e egyáltalán. Így maga a kérdés, hogy ki voltál előző életben lényegét veszti, mivel nem tudsz megbizonyosodni arról, hogy valóban igaz.
2017. jan. 28. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!