Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Meg lehet valahogy jósolni,...

Meg lehet valahogy jósolni, hogy melyik tételt fogom kihúzni?

Figyelt kérdés

Természetesen az összeset megtanulom, de jól esne, ha valahogy hozzáállnék a dologhoz.

A napokban a magyar tételeim nézegetésével villant meg bennem egy szikra, miszerint az 5. tételt fogom kihúzni.

A törivel más a helyzet:

21 tétel van.

Június 15-én vizsgázom.

15 éves vagyok.

Már vagy kétszer azt álmodtam, hogy a tanáraim / barátaim / ismeretlenek mondogatják, hogy jónak kell lennie, mivel az átlagom, jegyeim nagyon rosszak voltak és ha nem sikerül jól a vizsga, akkor kirúgnak.

Ebből valamit ki lehet szűrni?

2016. jún. 7. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Meg lehet! Én tudtam, hogy érettségin belgyógyászatból a felső légutak daganatos betegségeit, a 19-es tételt, fogom húzni. Persze, ennek már harminc éve. Akkor még nem értettem, ez hogyan működik. Ma már tudom. Menj el egy agykontroll tanfolyamra és Te is megtudhatod, megtanulhatod, hogyan kell. Mondjuk ez nem megy június 15-éig. De gondolom, fogsz még vizsgázni az életben.
2016. jún. 7. 16:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Mostanra, valami gyorsabb jóslatot tudna valaki nekem mondani?

2016. jún. 7. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
6.
2016. jún. 7. 18:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Hmm... a neved alapján megbízható vagy.
2016. jún. 7. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Végre valaki, aki tudja mit jelent. Nos?
2016. jún. 7. 18:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha igazad lesz, a lelkemet is odaadom.
2016. jún. 7. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

:)

Inkább tanulj. Én csak tippeltem.

De szavadon foglak :P

2016. jún. 7. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet!

Matematikailag sokkal nagyobb eséllyel, mint a nyertes számokak a Lottón, de ugyanazzal az eredménnyel.

Vagy bejön a jóslat, vagy nem, de az biztos!

2016. jún. 9. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!