Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van itt olyan aki tud josolni?

Katerina ketrin kérdése:

Van itt olyan aki tud josolni?

Figyelt kérdés
Van olyan aki josol ? es ingyen ? fontos lenne meg tudnom valamit
2016. máj. 7. 09:34
 1/4 anonim válasza:

Van itt olyan jósol és tud is, nem csak rámondja.

Olyan is van, aki életvitelszerűen ebből, és másoknak jósol, hanem magának, pl szerencsejátékban.

Aki igazán ért hozzá, és most nem a tv-s kamujósokra gondolok, az egyrészt nem hirdeti magát(aki akar, az majd rátalál), vagy úgy ámblokk sz.arik mindenkire és csak a saját boldogulása érdekli, és magának csinálja, a többi szerencsétlenen meg jót röhög.

2016. máj. 7. 09:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat igen ma mar nem lehet senkiben sem meg bizni ,de en hiszek benne hogy vannak olyanok is akik tenleg tudnak mert ezel szüledtek ...Es ennekem most egy olyanra lenne szüksegem aki tenleg tud josolni es szivesen segit ..Ha tudnak olyant letszives segitsenek
2016. máj. 7. 09:42
 3/4 yourlover válasza:

Kedves Kérdező!!!

Nekem van jóskártyám és tudom hogyan lehet vele jósolni, de nem mindenkinél válik be (egyelőre). Lehet, hogy majd a jövőben. Viszont vendéget nem tudok fogadni és én sem tudok máshova menni. De ha keresel a neten, biztos találsz valamit, ami szimpatikus. És nincs olyan szó, hogy ,,olyant". :)

2016. máj. 7. 14:50
 4/4 Kétfejű Viziló válasza:
A jóslás csupán a múlt hibáiból és sikereiről összevont következtetés.
2016. máj. 18. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!