Nem tudom helyben vagyok-e a kérdésemmel, de saját (kezdő) véleményem szerint a Jóga és a Feng-shui közel állnak egymáshoz? Ha nem akkor bocsánat, ha viszont igen akkor a kérdésem a következő lenne.
Hogyan kezdjek el jógázni ?
Egyedül.
Mik azok a tényezők amiknek passzolnia kell,mit kell megértenem,megtanulnom ezzel kapcsolatban ?
Kedves Kérdező!
A feng shuihoz a tai chi áll közel, a jógához pedig a sztapatja véda.
Gondolom, kérdésedben a jóga alatt a hatha jógát érted, igaz? Jógázni otthon egyedül is el lehet kezdeni, szakszerű tanári vezetéssel azonban gyorsabban fogsz tudni fejlődni.
Kedves válaszoló ! :)
Nem én egészen idáig csak egy fajta jógát ismertem,amit említettél életemben nem hallottam még sajnos.. :(
Az a lényeg,hogy szeretnék elkezdeni jógázni,de nem tudom,hogyan kezdjek hozzá.
Úgy akarsz jógázni, hogy nem vagy tisztában jelentésével?
A jóga - filozófia.
Az előttem szóló a hatha jógát említi. Ez a 'testi' jóga, ami most divatos.
A 'raja [rádzsa]' az igazi, a szellemi jóga. Ennek elsajátítását segítik elő a hatha jóga gyakorlatai.
Ez utóbbi 'egyszerűen' elsajátítható a YouTube nézegetésével.
kettes vagyok
Látom, vannak hiányosságaid, de ezek pótlása nem lehetetlen.
Ezt:
olvastad már?
(A sztapatja véda a Védák építkezéssel, mezőgazdasággal, öltözködéssel stb szóló része.)
Jóga- Feng Shui- Kína
kérdés- válasz- internet
te-én- szarszituáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!