Melyik e-cigit ajánlanátok, szerintetek melyik lenne jobb döntés, esetleg van-e tapaszalat akár saját vagy ismerősé? Kanger Subox Mini vagy eVic VTC Mini, kezdő e-cigisnek
Kanger Subox Mini
Joyetech eVic VTC Mini
Hálás köszönet a válaszokért, türelmetekért, segítségetekért :)
Szia! Nagyon szépen köszönöm a válaszod :)
S ezesetben tudnál nekem segíteni kérlek? Nagyon hálás lennék
van még több webshop is, ahol nemcsak teljes készletet, de darabonként (tank, mod készülék, porlasztó, akkumulátor stb.) össze lehet válogatni. Ne csak egy webshop-ot nézz meg, van ahol olcsóbb is, vagy nagyobb választék van. Pl.
liquidhall,
eliquidonlineshop.com
e-smoker
e-cigiwebshop.com
eliquid-aruhaz.com
Ha kezdő vagy, érdemes eleaf istick pico, joyetech evic, eleaf istick 30-40-50w-os készülékek közül választani.
Tankok közül szerintem érdemes kangertech topbox, dvarw e tank, dvarw k tank, kangertech protank 4, eleaf melo 3, kangertech cl tank vagy vmi hasonlót választani.
Én vásárlás előtt mindig megnézek néhány youtube-os anyagot a kiszemelt termékekről, csak utána döntök.
Szia ismét, szép napot kívánok neked! :)
Szívből és hálás köszönettel tartozom neked az önzetlen segítségért és időért amit rám áldozol, így ismeretlenül is :) Köszönöm szívből!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy ha nekem ez a Joyetech eVic VTC mini tetszett meg leginkább, és ha a tanácsodat követve szeretnék egy ecigit, akkor hozzájuthatok először is ehhez az aksihoz/modhoz külön, szett nélkül valahol? Ez tetszett meg a legjobban, youtube videókon, stb bemutató videókon.
Illetve hogy ehhez te szíved szerint melyik tankot ajánlanád a lenti listán amit írtál.
S egyébként ha végképp béna lennék így külön-külön összeszedni egy komplett e-cigit, akkor ez az eVic VTC mini komplett szett mennyire lenne jó? Használható azért? :D
Bár mindenképp szeretnék összerakni egy ecigit így, ahogy te ajánlod, mert követtem már más posztnál is a hozzászólásaid, tanácsaid, amikor épp másnak segítettél :)
Köszönöm előre is mégegyszer! :) S ne haragudj rám, hogy laikus vagyok a témában
Szia,
Ha most magamnak kellene összerakni egy kezdő készletet, és kicsit okosabb lennék, mint kezdőként voltam, akkor
eleaf istick pico mod és kangertech toptank vagy dvarw e tank vagy eleaf melo 3 tankot választanék. Minimum 3000mah-s 2db akkuval és 2 pót kazánnal. Ez így elsőre egy kicsit zsebbenyúlós, de kb ennyit el is "vertem", mire megtaláltam a jó készüléket.
De ha nem akarsz a válogatással bajlódni, a joyetech evic vtc készlet is jó választás, használható a tankja is, de én a többi tankot jobban kedvelem. Legfeljebb később majd bővíted a készleted. Viszont ehhez minimum 30A vagy 35A akkut válassz és legalább 3000mah-s legyen, azt nem kell félnaponta töltögetni szerintem.
Rendben, nagyon szépen köszönöm! :)
Még 1 olyan kérdést engedj meg kérlek, hogy amiket linkeltél oldalak, azokról van is tapasztalatod, vagy akár ismerőseid, hogy megbízható boltok-e vagy sem?
Külföldről nem nagyon mernék rendelni olcsón, de ahogy nézegettem ilyen nagy és mai napig aktív fórumokat ecigiről (pl prohadver) ott mindneki külföldről rendel :D
Liquidet szoktam ezekről rendelni, és néha porlasztókat: liquidhall, e-smoker, ecigionlineshop.com.
Az értékesebb modokat, tankokat inkább aliexpressről. Kb 30-40%-kal olcsóbban jutok hozzá ugyanazokhoz a termékekhez, mint a felsorolt webshopokból. És kb. a webshopokban is annyira eredetiek a termékek, mint az aliexpressen :)
Az aliexpressen nem a legolcsóbbat kell kiválasztani, mert az tényleg gagyi lehet, és az értékelések átlagát is nézni kell (minimum 4,7-nél álljon, de én 4,8-4,9-es átlag alattitól nem rendelek), plusz célszerű minél magasabb számú értékelt eladótól venni (én minimum 40-50 vásárló által értékelt eladótól szoktam vásárolni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!