Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek egy kezdő rajzóstó...

Szerintetek egy kezdő rajzóstól elfogadhat ez a rajz?

Figyelt kérdés

(Sajnos nincs jó fényképező gépem ezért scenelnem kellet )

[link]

ez fényképező gépel: [link]

2012. ápr. 14. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha pont ma kezdted, akkor elviselhető, de nem túl jó. Próbálj valami komplexebbet alkotni, arról könnyebb véleményezni.
2012. ápr. 14. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem rossz, anime szereplőket szeretek rajzolni én is
2012. ápr. 14. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Már bocs, deee... Én mindig is jól rajzoltam, csomó versenyt megnyertem a 13 évemmel. Ez nem túl jó. Bocsi :)
2012. ápr. 14. 20:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat amúgy még elég kezdő vagyok
2012. ápr. 14. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha 10-14 éves vagy, tűrhető.
2012. ápr. 14. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyan már, nem mindenki ugyanúgy rajzol, és nem is ugyanazt. Persze vannak dolgok amikból lehet látni hogy rossz-e vagy jó valami. Da vinci is azt mondta volna Picassora hogy egy 10-14 évestől tűrhető
2012. ápr. 14. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Most komolyan a rajz nem rossz de ha ezt rajzoltad egy fél óráig akkor az gáz. Én animét rajzolok és fél perc egy ilyen szem, és nem is lehetne több idő. Persze vannak nehéz rajzok nekem is volt már olyan amikor egy rajzot három óráig rajzoltam, de ott egy ghost rider ül a motoron aminek a kereke lángol.
2012. ápr. 15. 06:37
 8/9 anonim válasza:
hát szerintem nemkell eröltetned
2012. júl. 13. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is animét rajzolok, és egy ennél jobb szem fél perc alatt kész. Ez gáz.
2012. júl. 13. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!