Ha keletre néz a szobád ablaka, akkor bölcsesség és elismerésben lesz részed a társadalomban.Az ágyadat úgy állítsd be, hogy ha alszol a fejed északkelet a lábad délnyugat irányban pihenjen.Ne ülj soha olyan széken, ahol a hátad mögött van az ajtó,mindig legyen rálátásod az ajtóra(biztonságérzet miatt).A szobába nem szabad tenni nagy felületű tükröket sem.Ja és nem ártana letesztelni az ágy helyét, hogy nincs-e káros sugárzás, vízér, ezt megteszi neked egy kutyus ingyen.Ahol lefekszik a helyiségben az jó hely lesz az ágyadnak.Sok kellemetlenség, betegség elkerülhető lenne, ha az emberek nem előbb építkeznének, hanem beméretnék egy szakemberrel a földterületet, ahol építkezni szeretnének.Japánban ez így is müködik.
2014. okt. 1. 10:51
12/16 anonim válasza:
az ágyad mellé feltétlen helyezz el egy asztalkát, rajta melegen-tartó kütyüvel, azon az általad legjobban szeretett módon elkészített babfőzelékkel. Próbáld ki a káposztás-babot!
Ha azt akarod, hogy a fing súly legyen, a káposztás babhoz egyél sok tojást!
Az eredmény fenomenális lesz!
2014. okt. 2. 08:34
13/16 anonim válasza:
Az első "beszólós válaszoló vagyok"!
Szóval a 11-es válaszolóhoz igazítsd magad. Ha kutyusod nincs, csak cicád, ő is tökéletes: a cicák pontosan arra a helyre feküdnek le és istenit alszanak, amelyik a te ágyadnak nem jó!
2014. okt. 2. 10:35
14/16 anonim válasza:
13-as: ez marhaság :) Macskám van: első a kényelme, imád az ágyamon lustálkodni, függetlenül attól, hogy az ágy a lakás melyik pontján van éppen. Ha mindenütt vízér lenne, ahol a macsekom jól érzi magát, kb. sehol se tudnám álomra hajtani a fejem :)
2014. okt. 3. 20:23
15/16 anonim válasza:
Ha egészséges vagy a Hartmann hálót szét tolod magad alatt, ha beteg, akkor tökmindegy hol alszol, mert úgy is magad alá húzod. Az egészséges ember az égi energiáit olyan erővel hozza le, vezeti, hogy az az alatta lévő energia teret széttolja. Ha az energia áramlás lelassul akkor egy vákuum hatás indul be és a föld energia indul felfele.
Szerintem mindent a hit határoz meg.
Én így élem az életem. Nem foglalkozom a vízerekkel zónákkal és jókat tudok aludni. Nem ez ember van a szombatért, hanem a szombat az emberért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!