-*-Áfonya-*- kérdése:
Nem tudom hogy hogy rendezzem be a szobamat. Tudnátok ötleteket adni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Szoval.A szobamra vegre felujitas kerul,mar ideje.a falszint nem tudom.esetleg otletek?(nem kell a piros szonyeghez passzolnia, mert az helyett parketta lesz)9eve lakunk itt, es azota semmi festes nem volt.a falon nemelyik helyen elkezdett leesni a festek, de csak kis mertekben.iszonyatosan igenytelen, es nagyon nem szeretem.mivel akkor meg nem donthettem hogy milyen legyen a falam szine, es a szonyeg, igy a szuleim dontottek.latszik a pocsek izles.mivel a szonyeg es a falszin nem igazan passzolnak.es a kek is eleg unalmas egy ido utan.foleg ha ilyen nagyon vilagos.lassan mar felkeleskor feheret latok helyette.na mind1.a lenyeg hogy megneheziti a dolgomat az, hogy a szobam hatszog alaku.igy a nagy ruhasszekrenyemet, es a hasonlo nagysagu "polcomat" nem tudom ide oda rakosgatni,mert az csak ott fer el ahol pillanatnyilag van..eleg nagy a szobam, szoval hely az van boven..csinaltam nehany kepet hogy pontosan hogy nez ki..2014. aug. 16. 18:30
2/2 anonim válasza:
De jó, hogy lecserélitek a szőnyeget, az förtelmes ugyanis :)
Linkelek pár képet fenyő bútorokkal hálószobákról:
[link] -tudom, unod a mentolkéket, de nagyon szép a fenyővel :)
[link] - bézs, világossárga, krémszín is nagyon jól harmonizál vele
[link] - ha szereted, akkor a rózsaszín is belefér :D
Ha linkelnél egy alaprajzot nagyjából a nagyságokat feltüntetve, jobban tudnánk segíteni az elhelyezéssel. Azt is jelöld be rajta, mely falak teljes magasságúak, és melyek tetőtériek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!