Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Tudnátok mondani ötleteket? (...

Tudnátok mondani ötleteket? ( reszletek lent)

Figyelt kérdés

Sokat tudok szellekről, ilyesmikről....gondolkoztaam, hogy lehet, hogy egy ,,szellem,, ,,démon,, hívjuk aminek akarjuk, követ engem. Régi házaamban, ahol nagyon kicsi koromban laktunk, még mi előtt megszülettem, egy emberrel együtt leégett az egyik szoba. Kicsi koromtól kezdve először nagyon bizar rémálmaim voltak, majd mire egyre nagyobb lettem, beköltöztem abba a szobába, amiben az az incidens történt. Egyik este nem bírtam aludni. Éreztem, hogy valami nincs rendben....

Hirtelen felkeltem, mivel azt éreztem, mintha valami keresztül ment volna, és az egész testem érezte. Sok bizar para dolog történt, és egyedül a rózsafüzérrel való imádkozás segített. Az után meg lettem nyugodva, és eldöntöttem, hogy egy másik szobába költözök, az öcsém mellé. Csak az nyugtatott meg, ha valaki mellett alszom. És az után az öcsémmel is történtek furcsa dolgok. Egy idővel utána átköltöztünk (mostanhoz egy éve), és most itt is ugyan azt érzem, egyenlőre csak én. Lehet, hogy megszállt valami, vagy csak parás vagyok?

2014. aug. 12. 14:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocs a sok helyesírási hibáért :)
2014. aug. 12. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Ideje pszichiáterhez menned.

De tényleg.

2014. aug. 14. 12:38
 3/4 buborékosvíz válasza:

Nem hiszem h pszihiáterhez kell menned. Én nem tudok sokat ezekről a dolgokról. De egy valami biztos: a házamban eltűnnek a dolgok, egyfojtaban furcsa hangok vannak, es mintha vmi megsimítaná az arcomat, amikor elfordulok. Amikor visszafordulok, egyszerűen látom a sötétet, de valami mozog. Tudom h valami nincs rendben. Nem vagy egyedül. Sokan vannak így, de nem merik bevallani még talán maguknak sem, félnek h megőrültek. Az egész család hisz ebben az egészben nálatok? És a másik kérdésem h milyen furcsa dolgok? (Egy kicsit bővebben) ha akarod, írj prívátban.

Én tudom magamról, h az eszemmel minden rendben van! Nem vagyok őrült, és próbálok rájönni, miért pont velem történnek furcsa dolgok, amikor pedig megpróbálok konnekciót szerezni a körülöttem lévő dolgokkal, n történik semmi. Írj nyugodtan, sztem nem vagy őrült.

2014. aug. 27. 18:55
 4/4 anonim válasza:
Szvsz ez inkább ezotéria témába illene.
2014. aug. 29. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!