A saját aurámat nyomom össze?
"Összenyomni" nem tudod azt az energiamezőt, amit érzékelsz; amit egyfajta nagyon finom "taszításnak" érzel, (mintha azonos pólusú mágneseket kezdenél nagyon lassan egymáshoz közelíteni), az valószínűleg azért van, mert a kézreceptoraiddal érzékeled, hogy a tesfelülethez közelítve ez az energiamező egyre sűrűbb.
Ha ezt spontán módon, magadtól "fedezted fel", (nem tudatosan tanultad és gyakoroltad), akkor felhehetőleg az átlagosnál kifinomultabb érzékelésed van ilyen tekintetben.
Gratulálok ezt hívják: kámehámehá -nak és látom, hogy 22:29-perc van megyek aludni, mert holnap nemtudom megnézni a DragonBall
Z-t a VIASAT6-on meg azt a horror filmet a Tv-ben:)) a DragonBallt azért kezdtem nézni, mert a fórumon sokak mondták nekem, hogy muszáj megnézném a DBZ-t hamár Goku -nak hívnak és valóban jó sorozat. Na mostmár valóban megyek, mert holnap fáradt leszek.
Üdv, Goku
ilyenkor nem összenyomod az aurádat, hanem kitapogatod. amikor az aurát megtanulja az ember érzékelni, akkor először kb ezeket a gyakorlatokat használja. Itt egy könyv, ebben is szerepel ez a módszer.
Az auralátás gyakorlata - Richard Webster
15/l
ez nem a verkeringes miatt va?en is ereztem, de sztem csak a kezem helyzete miatt ereztem a kezemben aramlo vert....(nem hiszek az ezoteriaban)
9 -es
Te is pont azt írod - energia mezőt - más néven aurát.
De nem összenyomja, hanem érzékeli, kitapintja.
ld. könyv 5 - ös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!