Mikor képződik sá a szobában?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 21:05
41/60 anonim válasza:
Jo akk ertem, az nem baj ha szeges karkoto van mindenemen, mert az nem kepez sa-t, de ha a butorba baltat allitok, akkor lessz sok sa-m, ugye igy van? De mire jo a sa???
42/60 anonim válasza:
A sa egyebkent a fing-sutyi hoz tartozik? Azt hittem, hogy a fing-sutyi valami jo dolog. Az meg eszembe sem jutna, hogy ha elveszik az aramot, akkor fekete gyertyakkal vilagitsak, meg kozben atkozodjak. Utobbit szoktam csinalni, mikor gepezes kozben veszik el az elektromossagot, de a kettot egyutt inkabb nem csinalom, mert meg ,,veletlenul" ram szakad a plafon.
43/60 A kérdező kommentje:
41 Azért képződik olyankor sá, mert a bútornak fáj, ha belevágnak egy fejszét.
2013. júl. 10. 17:27
44/60 anonim válasza:
Kevesen tudják, a sá tulajdonképpen megölhetõ és feldolgozható. Ez a sátor.
45/60 A kérdező kommentje:
Akkor már csak egy tor kéne. Azt meg hogy? Torolom a Facebook profilomat?
2013. júl. 10. 23:35
46/60 anonim válasza:
44-es, emelem kalapom. :) Ez a kérdés még így hetek után is tud meglepő eredményeket hozni.
47/60 A kérdező kommentje:
Még nem toroltem a face profilomat, de nem is fogom egy sá kedvéért.
2013. júl. 11. 11:20
48/60 anonim válasza:
Emez: [link]
Köszönöm a gratulációt, pedig hülyének lenni tényleg nem öröm! :)
49/60 A kérdező kommentje:
A sá valahogy egyszerűbb.
2013. júl. 11. 19:56
50/60 anonim válasza:
És azt tudtad-e, hogy faluhelyen az egészen mostanáig nem létező, viszont ebben a pillanatban létrejövő sá tulajdonképpen maga a sámán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!