Mikor képződik sá a szobában?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 21:05
21/60 anonim válasza:
Bocsánat, én ezt nem értem. Nyilván valóan fiatal koromból kifolyólag (99/F). Volna valaki olyan kedves, hogy körülírja, mi az a sá?
22/60 A kérdező kommentje:
Negatív energia, ami akkor jön létre, ha pl szöges egy bútor.
2013. jún. 30. 17:11
23/60 anonim válasza:
a sá az egy kétharmadáig megkötött ruhadarab, amit télen a nyakunkra szoktunk tekerni.
akkor képződik a szobában, ha nagymama kezében jár a kötőtű. :D
24/60 anonim válasza:
Ha az "Áll egy barna lány" szól, akkor szokott sá képződni a szobában, de csak lálával együtt. Mondhatnánk úgy is, hogy nincs sá lálá nélkül.
25/60 A kérdező kommentje:
23 Az a sáL:D
24 És akkor a Mocskos BKV-ra vajon mennyi sá képződhet? Hű nagyon nagyon nagyon nagyon irgalmatlanul sok.
2013. jún. 30. 19:09
26/60 anonim válasza:
23-as ezért írta, hogy 2/3-ig megkötött. Úgy csak sá.
Ezt a mocskos BKV-t nem ismertem, de a google hamar választ adott a kérdésemre. :)
27/60 anonim válasza:
Ez nagyon nagy, pusztulok a rohogestol :D :D.
29/60 anonim válasza:
Irjatok mar meg valami kommentet legyszi...
UI: Bocs az offert.
30/60 A kérdező kommentje:
Turururú!
Tessék, itt egy komment.
2013. júl. 3. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!