Mit okoz az életben, ha rendetlenség van a lakásban/szobában?
Értem én, de a kérdés értelmetlen. Mit tapasztalok,azt amit leírtam. Az életem rendben, sőt még a szobámban uralkodó káoszt is átlátom, éljen a rendezett rendetlenség.
A sorsodnak te magad vagy a kovácsa, de a túlzott rendetlenség hatására új barátokra lelhetsz néhány ízeltlábú személyében.
(én is próbáltam a fengshuit,nem ér semmit és nem is minden esetben alkalmazható, egy kis lakásnál vagy szobánál a praktikumra és helykihasználásra kell törekedni, nem pedig egy keleti kultúra elképzeléseire. Inkább a tudatnak van hatása, és az is csak placebo. Hiszem ha látom,látom ha hiszem kategória. Ahonnan ez kiindult ott a házakat is eszerint építik,tájolják. A panelban vagy már készen vett házadban nem fogod tudni elérni a tökéletes hangulatot,mert nem olyan. De törekedhetsz a másolására, ha tetszik a házad az segít relaxálni,megnyugodni. Valaki gyertyákkal körülvéve érzi jól magát, más full pink lakásban, a harmadik pedig minimál dizánjt képviselő lakásban gondolkodik. Szóval a környezet számít,ha neked tetszik akkor hajrá,jól fogod tőle magad érezni, én maradok az irányított káoszomnál :) )
diszharmóniát okoz egy idő után az élet minden területén
mivel ez a te életed , ha nem tartasz rendet a lakásban, ami a legprivátabb szférád, akkor az életed is olyan lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!