Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Már nagyon elegem van a...

Már nagyon elegem van a lakótársamból! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4-en vagyunk lakótársak, de az egyik lány rettenetesen trehány. Széthagyja a cuccait, a rohadó ételt kint hagyja az étkezőasztalon, nem mosogat el maga után, összekoszol mindent. Szobatársammal már többször is szóltunk neki h változtasson, de nem változik semmit.

Ma jönnek megnézni az albérletünket, mert keresünk egy 5. lakót már december óta. Múlt héten takarítottam, de már megint tele van teafoltokkal a konyhabútor meg ragad a padló a teától (múlt héten is ez volt), és csak az említett lány volt bent. Már nagyon unom, hogy állandóan én takarítom el a mocskát, hát van nekem más dolgom is. Ráírtam a lányra, hogy mi a helyzet, de nem válaszolt semmit.

Mit tegyek szerintetek? Legszívesebben így hagynám az egészet és nem érdekelne, de fontos lenne, hogy találjunk albérlőt... Kitakarítsak utána megint vagy hagyjam a fenébe?

2013. febr. 5. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha most fontos, mert megnézik a lakást akkor takarítsd ki. Mást sajnos jelenleg nem tudsz csinálni. Aztán üljetek össze, csináljatok egy egyszerű házi rendet, azt tegyétek ki. Ha az sem használ, a koszos tányért tedd az ő dolgaihoz!
2013. febr. 5. 13:45
 2/7 A kérdező kommentje:

Takarítás-beosztásunk már van, ott virít az előszoba ajtaján de elmegy mellette, rá se bagózik, pedig szóltunk már sokszor :S De neki nincs kedve takarítani.

Hát 2 héttel ezelőtt itt hagyott egy pizzásdobozt meg mosatlan cuccokat, azokat bevittem a szobájába, de azóta is ott vannak + még van ott csomó mekis maradvány meg még 2 pizzásdoboz.

Eltakarítottam utána pedig nem is én lettem volna a soros, de még ennyit sem nyögött h "kössz b+".

2013. febr. 5. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet kirakni?
2013. febr. 5. 14:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy pakold továbbra is oda. A beosztás + a házirendet (kezdjétek úgy,hogy a békés, komfortos együtt élés érdekében mindenki legyen szíves betartani a következőket, aztán pl. a szemetet dobd ki és mosogass el magad után (meg ilyenek) tegyétek ki minden ajtóra nagy betűkkel (meg a hűtőre). Ha semmi nem változik próbáljatok majd helyette is keresni valakit.
2013. febr. 5. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, pakold továbbra is a szobájába a saját szennyét. Majd csak rákényszerül takarítani, ha már szemétdomb lesz a szobájában.
2013. febr. 5. 18:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Na sikerült beszélnem vele... azt állítja, hogy ő már másfél hónapja nem volt bent az albérletben. Hát rajtam kívül a másik két lány se. Kérdeztem, hogy akkor szerinte mégis ki ivott az ő teájából? Hát ő nem tudja, higgyem el neki, különben sem olyan degenerált h ne törölje fel maga után...

Na ehhez mit szóltok?

2013. febr. 5. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok ember baja ám. sajnos vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy fizetnek, és ennyivel ki is merítik a kötelességüket. Legyetek erősek, és próbáljátok meg akkor kirakattatni ha utána nem ciki nektek ha taliztok. Senki nem köteles más után takarítani
2013. febr. 7. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!