Mit tegyek, ha egy gyerekből már elegem van?
Figyelt kérdés
na szóval van egy gyerek az osztályomban aki mindig ütöget felém...(de nem üt meg). Csúnyán beszél velem tehát magyarul csicskájának tekint.De nem csak velem csinálja hanem mindenkivel de már nagyon elegem van.
Jah és én 11 éves vagyok ő 15,vagy még 14 de 15 lesz
(megbukott)és amúgy nem üt meg de már nem bírom elviselni amiket mond nekem.Amúgy azért nem is akarok vele foglalkozni hogy pl megverném vagy valami mert vannak szintén nagyobb roma haverjai és hát értitek...
Meg amúgy ha verekedésről lenne szó,akkor az biztos hogy idegességembe talán durvábban is megverném.Én ilyen típus vagyok...Tehát mondjuk amikor a földön fekszik akkor kúlcsal ütném verném...Gondolkoztam hogy hívom unokatesómat az megverné az tuti...Szerintetek mit tehetnék?
2012. dec. 5. 12:25
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Fogadjunk hogy C kategóriás állampolgár.
3/5 A kérdező kommentje:
hát nem teljesen...
2012. dec. 5. 13:01
4/5 A kérdező kommentje:
de úgy viselkedik
2012. dec. 5. 13:01
5/5 anonim válasza:
Gyermekem! A verés semmit nem old meg. Szólj tanárnak inkább. Az meg semmit nem ér hogy itt írogatsz hogy ha feldühödsz akkor jól megvered. Lehet ő is úgy megver hogy taknyod nyálad egybe szalad. Ki tudja, uncsiddal ütitek, egy nap múlva ő ver el titeket. Nem szabad verekedni, nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!