Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Már elegem van ebből a gyerekb...

Már elegem van ebből a gyerekből mit tegyek?

Figyelt kérdés
már két éve újj osztályom van és van egy gyerek akinek nem vagyok szinpatikus mert az osztály legjobb tanulója vagyok és azt hiszik hogy kivételeznek velem mert az osztályfőnök a nényém de ő tényleg nem kivételezik senkivel még a saját fiával sem annakidején szóval ez a gyerek állandóan lökdös pofozgat és anyázik de én nem veszek fell verekesét met kitűnő magatartási átlagom van és ha bekerül a verekedés nem vesznek fel a 6+6 gimnáziumba ezt nem akarom de már meg lett neki mondva hogy gyámügy lessz belőle de nem halgat mitt tegyek valamiféle tanácsot kérek hogy hogyan kezeljem az ilyen helyzeteket?
2012. máj. 8. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezzel a helyesírással te vagy a legjobb tanuló, akkor tényleg kivételeznek veled...

A gyámügynek ehhez mi köze van?

2012. máj. 8. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy ilyen helyesírással legjobb vagy, vagy az osztály többi tagja túlzottan alulképzett ezt te tudod.

hogy a kérdésedre válaszoljak: ne foglalkozz vele, had mondja csak ne állj szóba vele sz@rd le. ennyi

2012. máj. 8. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
verd meg sulin kívül
2012. máj. 8. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
vegyél csúzlit és lődd homlokon csapágygolyókkal
2012. máj. 9. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!